Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Παρέμβαση ΠΟΑΣΥ για την έκπτωση στα ναύλα στα πλοία για αστυνομικούς

Δημοσιευμένο στο : http://www.poasy.gr
Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2013
 
-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα, 24 Απριλίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 503/5/2
Θέμα: «Εξυπηρέτηση προσώπων για λόγους δημόσιου συμφέροντος με έκπτωση στους εκάστοτε ισχύοντες ναύλους σε όλα τα ακτοπλοϊκά πλοία»

Κύριε Υπουργέ,


Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 3324/1/15/03 από 03-04-2003 κοινή Υπουργική Απόφαση Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Ναυτιλίας και Αιγαίου (ΦΕΚ Β-438), καθορίστηκαν για λόγους δημοσίου συμφέροντος οι κατηγορίες προσώπων που δικαιούνται έκπτωση επί του εκάστοτε ισχύοντος ναύλου κατά τη διακίνηση τους με όλα τα ακτοπλοϊκά πλοία, ανεξαρτήτως τρόπου δρομολογήσεως. Μεταξύ των κατηγοριών αναφέρονται και «...οι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, οπλίτες των ένοπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εν ενεργεία ταξιδεύοντας ιδιωτικώς με τα ακτοπλοϊκά Ε/Γ πλοία όλων των γραμμών με έκπτωση 50% με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας». Για τις μετακινήσεις των προσώπων αυτής της κατηγορίας η δαπάνη βαρύνει τους οικείους φορείς μέσω του Υπουργείου Ναυτιλίας.
Παρά την ανωτέρω νομοθετική πρόβλεψη, η Ομοσπονδία μας κατακλύζεται από διαμαρτυρίες – καταγγελίες των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεών της ότι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες αρνούνται να παρέχουν την προαναφερόμενη έκπτωση, στους συναδέλφους.

Κύριε Υπουργέ,

Φρονούμε ότι είναι επιβεβλημένη η από μέρους σας παρέμβαση προκειμένου τύχει άμεσης εφαρμογής η προαναφερόμενη Κ.Υ.Α που θα διασφαλίζει τις μετακινήσεις ακτοπλοϊκώς των συναδέλφων με την προβλεπόμενη έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων κατά 50 %.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
Προς: Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
Κοιν.:1) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
2) Προϊστάμενο Επιτελείου Α.Ε.Α
Αντιστράτηγο κ. Σπυρίδων ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
3) Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής
Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
4) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Διακοπή του ρεύματος από τη ΔΕΗ στο Τ.Σ.Φ. Φερών



Συνέντευξη του προέδρου της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης σχετικά με τη διακοπή του ρεύματος από τη ΔΕΗ στο Τ.Σ.Φ. Φερών εξαιτίας   οφειλόμενου χρέους προς τη ΔΕΗ . Το παραπάνω χρέος δεν έχει αποσαφηνιστεί   αν είναι από υπαιτιότητα του εργολάβου ή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. 




ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π.Ο.ΑΣ.Υ. 17 & 18 Απριλίου 2013

poasy
DSC_0016
Αθήνα 19 Απριλίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 200/3/35
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π.Ο.ΑΣ.Υ. 17 & 18 Απριλίου 2013
Click to open image!  Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για όλους, συνδικαλιστικό κίνημα, πολιτική και φυσική ηγεσία. Αυτό είναι το μήνυμα που εξέπεμψε χθες και προχθές το Γενικό Συμβούλιο των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, το οποίο συνεδρίασε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω αγωνιστικές πρωτοβουλίες διεκδίκησης και ικανοποίησης συγκεκριμένων αιτημάτων, τα οποία έχουν τεθεί εδώ και μήνες, χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα: Έκδοση - ανακοίνωση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση, απογραφή αστυνομικών στην κατηγορία ΤΕ., λέσχες εστίασης, Κώδικας Μεταθέσεων, Πειθαρχικό Δίκαιο, Αναδιάρθρωση Υπηρεσιών, ρύθμιση νυχτερινών, Μισθολόγιο, επικινδυνότητα εργασίας, Υγιεινή και Ασφάλεια κλπ.

Προβλήματα από μεταθέσεις με κοινωνικά κριτήρια

Δημοσιευμένο στο : http://seayorestiadas.blogspot.gr
Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2013
-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Ορεστιάδα 17 /04/2013
ΠΡΟΣ: Υπουργό  Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του κ. Νικόλαο Δένδια
ΚΟΙΝ:
1. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Ν. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ  
2.   Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
3.Πρωτοβάθμιες Ενώσεις  μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Αρ. Πρωτ. 06/2013                                                                         
Θέμα:  « Προβλήματα από μεταθέσεις με κοινωνικά κριτήρια ».      
Κύριε  Υπουργέ,
Τόσο στο υποβληθέν υπόμνημά μας όσο και στην κατ’ ιδίαν συνάντηση μας ένα θέμα που μας απασχόλησε ήταν και αυτό της κατάχρησης των ευνοϊκών διατάξεων που αφορούν τις μεταθέσεις του αστυνομικού προσωπικού.
Το έντονο προσωπικό ενδιαφέρον σας για την δίκαια αντιμετώπιση του εν λόγω θέματος, αλλά και η προτροπή σας να σας ενημερώσουμε όσο δυνατόν πιο διεξοδικά για αυτό, είναι η αφορμή του παρόντος εγγράφου.
Διαχρονικά οι πολιτικές και φυσικές ηγεσίες μας αν και ενοχλούνταν ποικιλοτρόπως τηρούσαν τον ρόλο του παρατηρητή  καταδικάζοντας ουσιαστικά αυτούς που υπομονετικά και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ περιμένουν τη στιγμή της μετάθεσης τους στον τόπο συμφερόντων τους, μια μετάθεση που σημαίνει τους καιρούς που διανύουμε, για πολλούς,  πραγματική επιβίωση.
Συγκεκριμένα παρατηρείται αλματώδη αύξηση των περιπτώσεων μετάθεσης, προς συγκεκριμένες κατά το πλείστον Διευθύνσεις, συναδέλφων που κάνουν κατάχρηση  διαφόρων ευνοϊκών ρυθμίσεων, που σωστά κατά τα άλλα  υπάρχουν, όπως τις περιπτώσεις αναπηρίας, δυσίοπων νοσημάτων, επιμέλεια τέκνων , σοβαρή βλάβη υγείας ιδίου ή συγγενικού προσώπου, προκειμένου να μετατεθούν στον τόπο συμφερόντων  τους, παρακάμπτοντας την αξιοκρατική διαδικασία των μορίων, στερώντας παράλληλα το δικαίωμα αυτό από συναδέλφους που έχουν αποκτήσει τα ανάλογα μόρια.

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Εφημερίδα Επενδυτής :Τέλος οι ...ένστολες διαδηλώσεις!

Δημοσιευμένο στο : Εφημερίδα Επενδυτής - www.policenet.gr
Κυριακή, 14 Απρίλιος 2013
-
Περίπου είκοσι πέντε χρόνια μετά την ίδρυση των πρώτων αστυνομικών σωματείων και την πραγματοποίηση όλο αυτό το διάστημα εκατοντάδων διαδηλώσεων ενστόλων σε όλη την Ελλάδα, η ηγεσία της αστυνομίας και το υπουργείο αποφάσισαν ότι η συμμετοχή σε διαδήλωση με στολή είναι παράνομη και πρέπει να διώκεται πειθαρχικά!
Αυτό προκύπτει από την ανάγνωση του - ιστορικής αξίας   και μόνον εγγράφου- (υπ’ αριθμ. 1029/8/12-γ) του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο κοινοποιήθηκε προχθές στους συνδικαλιστές της αστυνομίας, με την επισήμανση ότι υπάρχει σχετική γνωμοδότηση της Α Τακτικής Ολομέλειας του ΝΣΚ, η οποία έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, στις 7 Απριλίου 2013, και χρήζει άμεσης εφαρμογής από τη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού...

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την 12/04/2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπειών των Δ.Σ. των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή του Έβρου και του επιδόθηκαν σχετικά υπομνήματα
Οι αντιπροσωπείες αποτελούνταν από τους προέδρους  κ. Κώστα ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και Παντελή ΔΗΜΟΥΤΣΗ, τον Αντιπρόεδρο της  ΣΕΑΥ Ορεστιάδας κ. Ηλία ΑΚΙΔΗ, τους Γενικούς Γραμματείς κ. Δημήτρη ΤΣΙΑΚΙΡΗ και Βασίλη ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗ  τον Αναπλ. Γεν. Γραμματέα της ΣΕΑΥ Ορεστιάδας κ. Ζαχαρία ΒΟΥΛΟΤΑΚΗ και το μέλος του Δ. Σ. της ΣΕΑΥ Ορεστιάδας κ. Γεώργιο ΖΗΣΑΚΗ.       
Στον κ. Υπουργό εκτέθηκαν τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σύνολο  τους οι αστυνομικοί που υπηρετούν στον Έβρο , αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα της κάθε Αστυνομικής Διεύθυνσης ξεχωριστά και κατατέθηκαν προτάσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης των με σκοπό την αποτελεσματικότερη εκτέλεση της αποστολής μας, την επίτευξη των στόχων της Υπηρεσίας και την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών  και την ανύψωση του ηθικού των συναδέλφων μας.

Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια στην περιοχή του Έβρο

Δημοσιευμένο στο : http://www.minocp.gov.gr-http://www.policenet.gr



 Ν. Δένδιας: Το πιο σύγχρονο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη χώρα και στην Ευρώπη το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου
Σύσκεψη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδα και συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.
«Η χώρα μας δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι» τόνισε ο Υπουργός.
O Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Ορεστιάδας και στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου στον Έβρο.
Ο κ. Δένδιας αρχικά επισκέφτηκε ενδεικτικά σημεία κατόπτευσης των συνόρων, στα οποία έχουν τοποθετηθεί θερμικές κάμερες, καθώς και σταθερούς Σταθμούς Ελέγχου Κυκλοφορίας.

Ο Υπουργός στη συνέχεια μετέβη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή Αξιωματικών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης. Ο κ. Δένδιας συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πρόταση για το εφάπαξ χρηματικό βοήθημα



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη,  08 Απριλίου 2013

                                                                                                       Αριθ. Πρωτ.:506/1/1  

Προς : Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

Κοιν: ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΘΕΜΑ : Πρόταση για το εφάπαξ χρηματικό βοήθημα

Προτείνουμε την εισαγωγή μιας ακόμα επιπλέον κατηγορίας συναδέλφων που κατά την άποψη της ένωσής μας πρέπει να δικαιούται το εφάπαξ χρηματικό βοήθημα πριν τη συμπλήρωση των 31 ετών (παρότι συνταξιοδοτήθηκαν με αίτησή τους) και ειδικότερα να εισαχθεί περίπτωση (ε) στην παρ. 1 του άρθρου μόνου της υπ’ αριθμ. Φ.30218/26803/817/2011 Υπουργικής Απόφασης (Β-2848)  ως εξής:  

«ε. Οι εντασσόμενοι στην ως άνω κατηγορία δικαιουμένων εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος (περ. δ), εφόσον αποχώρησαν πριν τη συμπλήρωση των 31 ετών ασφάλισης στον Τομέα και οι ίδιοι ή οι σύζυγοί των ή τα τέκνα των τυγχάνουν ανάπηροι σε ποσοστό 80% και άνω. Η εν λόγω κατηγορία θα λαμβάνει το δικαιούμενο εφάπαξ χρηματικό βοήθημα που αναλογεί κατά την ημερομηνία διαγραφής τους από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εντός έξι (6) μηνών από την κατάθεση στον Τομέα των απαραίτητων κάθε φορά δικαιολογητικών που αποδεικνύουν το προαναφερόμενο ποσοστό αναπηρίας.».

                                                                    
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος
6 9 4 9 8 8 6 0 6 1
Ο Γενικός Γραμματέας


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8
 

Ζητείται συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών για το μισθολόγιο

Δημοσιευμένο στο : http://www.poasy.gr



-


Αθήνα 8 Απριλίου 2013
Αρ. Πρωτ.:605/13/40
Προς: Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Κοιν.: Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Κύριε Υπουργέ,

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες περί σύστασης ειδικής επιτροπής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την διαμόρφωση του νέου μισθολογίου των Ενόπλων Δυνάμεων, γεγονός που έχει δημιουργήσει εύλογη ανησυχία και αναστάτωση μεταξύ των συναδέλφων μας επειδή για μια ακόμα φορά οργιάζει η παραφιλολογία για επικείμενες νέες περικοπές και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί ο παραμικρός διάλογος.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων  (Π. Ο. ΑΣ. Υ.) με επικεφαλή τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής κ. Μιχάλη ΤΟΛΙΚΑ και αποτελούμενη από τον αναπληρωτή Ταμία της  Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρο της Συνδικαλιστικής  Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης  κ. Κώστα ΜΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟ,  το μέλος του Δ.Σ. της  Π.Ο.ΑΣ.Υ.  και Πρόεδρο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας κ. Παντελή ΔΗΜΟΥΤΣΗ, το μέλος του Δ.Σ. της  Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρο της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Σταυρούλα ΤΖΑΤΖΑΝΑ, καθώς και από τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της  Συνδικαλιστικής  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Κώστα ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και κ. Δημήτρη ΤΣΙΑΚΙΡΗ, τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολο ΜΟΥΡΤΗ και κ. Κώστα ΚΩΣΤΟΥΛΗ, τον Πρόεδρο της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς  κ. Θωμά ΝΑΤΣΗ, τον Πρόεδρο και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας κ. Γιάννη ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ και κ. Γιάννη ΛΟΥΛΑΤΖΗ, στα πλαίσια της συνέχισης  των επιχειρήσεων  «ΑΣΠΙΔΑ» και «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΣΑΛΑΜΑΓΚΑ και συζήτησε όλα τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους,  τόσο τους αποσπασμένους όσο και τους μόνιμους,  των Υπηρεσιών των Τμημάτων  Συνοριακής Φύλαξης, των Υ.Φ.Ε.Κ.Α.  Κομοτηνής και  Ξάνθης καθώς και του Ε.Χ.Π.Α. και του ΚΕ.Π.Υ. Φυλακίου στον Έβρο.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο ΚΑΜΜΕΝΟ




ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη,  01 Απριλίου   2013

Αριθ. Πρωτ.:605/4/2
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο ΚΑΜΜΕΝΟ


Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο ΚΑΜΜΕΝΟ ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας τις πρωινές ώρες πριν  μεταβεί στην Κομοτηνή για το προσυνέδριο του κόμματός του. Ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ έδειξε να γνωρίζει ιδιαίτερα καλά τόσο τα προβλήματα των Αστυνομικών γενικά  όσο και αυτά σε τοπικό επίπεδο και δη αυτά των συναδέλφων που ασχολούνται με την πάταξη της λαθρομετανάστευσης .Επιπλέον μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι κοντά μας όποτε τον χρειαστούμε και  ότι επιθυμεί να καταθέσει ως  μάρτυρας υπεράσπισης των συναδέλφων που εμπλέκονται στην απόδραση κρατουμένων από τα κρατητήρια του Τ.Σ.Φ. Φερών. <<Είναι αδιανόητο να λειτουργεί κτήριο Αστυνομικής Υπηρεσίας  χωρίς αυτό να έχει παραληφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο>>    μας είπε χαρακτηριστικά.


 Κατά την συνάντηση παραβρέθηκε και συμμετείχε ο βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Μαρίνος ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ο οποίος από την  πλευρά του μας δήλωσε για μια ακόμη φορά την στήριξη του στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.




Για το Διοικητικό Συμβούλιο



Ο Πρόεδρος


ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος

6949886061

Ο Γενικός Γραμματέας



ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος

6946120218