Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συγχαρητήρια Επιστολή



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, 29 Απριλίου 2014

                                                                                                                                            
           
Συγχαρητήρια Επιστολή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος  στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του ενός εκ των δύο δραστών  της στυγερής δολοφονίας του συμπολίτη μας στις 28 Απριλίου 2014.
Χάρη στην άμεση αντίδραση όλων των Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης καταφέραμε μετά από αυτό το τραγικό και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης μας γεγονός ,να έχουμε τη σύλληψη του ενός δράστη και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα με τη μεθοδικότητα που εργάζονται οι συνάδελφοι μας θα γίνει δυνατή και η  σύλληψη του δευτέρου, δίνοντας στους συμπολίτες μας πίσω ένα μέρος από το χαμένο αίσθημα ασφάλειας .
Υποσχόμαστε ότι όσο δύσκολο και αν γίνετε το έργο μας , όσες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό και αν έχουμε , εμείς θα συνεχίσουμε  να εργαζόμαστε με το ίδιο σθένος , και να προσφέρουμε το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Α’ Αντιπρόεδρος


ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
6 9 4 4 9 1 5 8 8 1
Ο Γενικός Γραμματέας


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8
 

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Χορήγηση βοηθήματος 500€ στους Δόκιμους των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας

shmata_poasy-poaxia
Αθήνα, 23 Απριλίου 2014
Αρ. Πρωτ.:500/3/47α
Προς: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις
  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
  Ύστερα από αίτημα των Ομοσπονδιών μας πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών κ. ΘΕΟΧΑΡΗ στον οποίο είχαμε απευθύνει επιστολή όσον αφορά τη χορήγηση ή μη του βοηθήματος των 500 ευρώ και στους δόκιμους των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας.
  Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Θεοχάρης, οι δόκιμοι δύνανται να υποβάλλουν αίτημα για τη χορήγησή του στη συγκεκριμένη φόρμα του συστήματος ΤΑΧΙS του Υπουργείου Οικονομικών και θα τους χορηγηθεί εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στη σχετική εγκύκλιο, ήτοι να έχουν υποβάλλει δήλωση εισοδήματος οικονομικού έτους 2012, το εισόδημά τους να μην υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ, να βρίσκονται εντός των περιουσιακών κριτηρίων και να μην έχουν δηλώσει ότι φιλοξενούνται από την οικογένειά τους.
ypografes_poasy-poaxia

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΕΥΧΕΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΝΩΣΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΕΛΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΡΑΜΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ










                                                                                  Κομοτηνή 17 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΤΩΝ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ»

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων εκπαίδευσης νεοπροαχθέντων Αρχιφυλάκων από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στις εγκαταστάσεις του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, αισθανόμαστε  την ανάγκη να  ευχαριστήσουμε την Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας όπως αυτό υποβλήθηκε με το από 07  Μαρτίου 2014 έγγραφό μας και διαβιβάστηκε από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. με το υπ΄ αριθ. 314/5/9α από 07-03-2014 έγγραφό της, το οποίο αφορούσε τη  λειτουργία του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής  παράλληλα με τη Σ.Μ.Ε.Β.Ε.,  προκειμένου για την παρακολούθηση της  συγκεκριμένης  εκπαίδευσης από συναδέλφους που υπηρετούν στα όρια της Περιφέρειάς μας.
Αποτέλεσμα της ικανοποίησης του αιτήματός μας, υπήρξε η αποφυγή της ταλαιπωρίας των συναδέλφων και η  αποκόμιση θετικών εντυπώσεων και σχολίων τόσο από τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια συναδέλφους και τις οικογένειές τους, όσο και από την τοπική κοινωνία.
Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, ότι η συνεργασία συνδικαλισμού και Ηγεσίας του Σώματος, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει και ευελπιστούμε στη συνέχισή της.

ΓΙΑ   ΤΑ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.ΡΟΔΟΠΗΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Ε.Α.Α.Μ.&Θ.

ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Α.Υ.ΔΡΑΜΑΣ

ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

ΙΜΒΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Κ.Α.Ν. ΞΑΝΘΗΣ

     ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ


Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Μήνυμα της ΠΟΑΣΥ για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα

poasy
Αθήνα, 16 Απριλίου 2014
Αρ. Πρωτ.:603/8/61
Μήνυμα της ΠΟΑΣΥ για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα
  Εν τω μέσω της εβδομάδας των Παθών του Κυρίου μας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων υποκλίνεται ταπεινά και ευλαβικά στο Άγιο Πνεύμα των Ημερών και προσεγγίζει το νόημά του με σεβασμό και αγάπη προς τον Συνάνθρωπό μας.
  Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας βιώνει το σταυρικό θάνατο του Χριστού και την Ανάστασή Του, διδάσκοντας ανά τους αιώνες τις αξίες της θρησκευτικής πίστης, αλλά και τις ουσιαστικότερες πτυχές του Θείου Δράματος. Σταυρός χωρίς Ανάσταση είναι μια σκληρή και αδήριτη πραγματικότητα και Ανάσταση χωρίς τον Σταυρό είναι μια ψεύτικη και συναισθηματική κατάσταση, σημειώνουν οι Άγιοι Πατέρες μας.
  Τούτες τις μέρες που ο Λαός μας πορεύεται το δικό του Γολγοθά, υπομένοντας τις βίαιες ανατροπές που έχουν επιφέρει στη ζωή του τα Μνημόνια, αλλά προσβλέποντας στην αληθινή Ανάσταση, οφείλουμε να μη λησμονούμε τα μεγάλα διδάγματα της Ιστορίας και πάνω από όλα το Θείο συμβολισμό της Σταύρωσης του Κυρίου: διδάγματα που θεμελίωσαν το αξίωμα ότι η βία σκοτώνει ανθρώπους όπως και το Θεάνθρωπο Κύριο, αλλά δεν σκοτώνει την Αγάπη. Η βία απ' όπου κι αν προέρχεται κι όποιους σκοπούς κι αν υπηρετεί, ανακόπτει, αλλά δεν αναστρέφει την πορεία την ανθρωπότητας.

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Συγχαρητήρια Επιστολή



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, 15 Απριλίου 2014

                                                                                                                                            
           
Συγχαρητήρια Επιστολή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος  στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των αλλοδαπών που είχαν σκοπό να εισάγουν από την Τουρκία και να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας   πενήντα κιλά ηρωίνη .
Η πράξη αυτή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως   εργαζόμενοι  και ως οργανισμός με τις τόσες πολλές ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή , διαθέτουμε ακόμη περίσσευμα φιλότιμου , και τις περισσότερες φορές με μοναδικό όπλο αυτό καταφέρνουμε να φέρουμε σε πέρας το πραγματικά δύσκολο έργο μας .  
.   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος
6 9 4 9 8 8 6 0 6 1
Ο Γενικός Γραμματέας


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8