Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σύλληψη αλλοδαπού κατηγορούμενου για εξαγωγή και κατοχή ναρκωτικών - Συνελήφθη διακινητής, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε έναν μη νόμιμο μετανάστη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 30 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού κατηγορούμενου για εξαγωγή και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη σήμερα (30-3-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εξαγωγή και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο δράστης, επιβαίνοντας σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένη, στο σακίδιό του μία (1) νάιλον συσκευασία, που περιείχε 409 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOTEX .
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω φαρμακευτικά δισκία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.



Συνελήφθη διακινητής, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα σε έναν μη νόμιμο μετανάστη
Συνελήφθη σήμερα (30-3-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αζερμπαϊτζάν, διότι διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα, σε έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Ρωσίας.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο να μεταφέρει στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, με σουηδικές πινακίδες, έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη και να διευκολύνει με αυτόν τον τρόπο, την έξοδό του από τη χώρα, μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο μη νόμιμος μετανάστης κατείχε και επέδειξε ένα (1) πλαστό διαβατήριο, των αρχών της Λετονίας, το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα.
Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

Πρωτοβουλίες για τις επιθέσεις στις Αστυνομικές Υπηρεσίες

poasy
Αθήνα, 30 Μαρτίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 200/4/154
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Οι κλιμακούμενες βίαιες επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών Τμημάτων, αλλά και αστυνομικών υπαλλήλων σε περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων με πρωταγωνιστές τους «γνωστούς αγνώστους» και άλλους, προκαλούν την εύλογη ανησυχία και τον προβληματισμό μας ως προς τις επιδιώξεις και τα απώτερα σχέδιά τους.
  Σε μια περίοδο κατά την οποία η νέα Κυβέρνηση ευαγγελίζεται ένα νέο δόγμα αστυνόμευσης και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σχεδιάζει την εξάλειψη αρνητικών φαινομένων του παρελθόντος, οι «γνωστοί άγνωστοι» προκαλούν την κοινωνική ειρήνη, επενδύοντας στην ένταση και στην τρομοκρατία.
   Το συνδικαλιστικό μας κίνημα καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις νοσηρές ενέργειες, εκφράζει την στήριξή του στους συναδέλφους που έχουν δεχθεί επιθέσεις και τους διαβεβαιώνει ότι δεν παρακολουθεί παθητικά τα γεγονότα.
  Τις προσεχείς ημέρες, σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες δημόσιας στήριξης και αλληλεγγύης προς τον θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας.
ypografes-poasy

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 27 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (26-3-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακή Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι καθοδηγούσε, πεζός, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.
Κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 9 μη νόμιμους μετανάστες

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 23 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 9 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (22-3-2015) το πρωί, στον κόμβο Αρδανίου της Εθνικής Οδού Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες. Επτά (7) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Συνελήφθη διακινητής, ο οποίο μετέφερε με λεωφορείο έναν μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδό του από τη χώρα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 26 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη διακινητής, ο οποίο μετέφερε με λεωφορείο έναν μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδό του από τη χώρα
Συνελήφθη χθες (25-3-2015) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος μετέφερε με λεωφορείο έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Τουρκίας, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδό του από τη χώρα.
Αναλυτικότερα, ο 43χρονος οδηγώντας λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Τουρκία, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Εκεί κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, έναν μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδό του από τη χώρα.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, 25 Μαρτίου 2015

                                                                                                                                          
                                                                                                       
ΠΡΟΣ:   Μ.Μ.Ε. – ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τους  Βουλευτές της Π.Ε. Έβρου. Αρχικά με τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γεώργιο Καΐσα   , κ. Δημήτρη Ρίζο και κ. Νατάσα Γκαρά και στη συνέχεια με τον Βουλευτή της Ν.Δ. και επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη.
 Από την πλευρά μας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων έγινε ενημέρωση για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς και τον οργανισμό μας τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ειδικότερα αναφερθήκαμε σε θέματα που αφορούν :
1) Τις  υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
2) Την ενίσχυση, με την απαραίτητη δύναμη, όλων των υπηρεσιών  ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις  της σημερινής εποχής.
3) Την πλήρη αποδοχή της πρόταση μας, ώστε όλες οι θέσεις για την ενίσχυση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης να καλυφθούν, αδαπάνως για το δημόσιο, από αστυνομικούς που η καταγωγή τους ή ο τόπος συμφερόντων τους είναι  η Π.Ε.   Έβρου  . 
4) Την ανάγκη για πραγματική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών με ταυτόχρονη αύξηση των οργανικών θέσεων.
5)  Την εξεύρεση των απαραίτητων κονδυλίων ώστε  να καταστεί δυνατός  ο εκσυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής  και η αποκατάσταση των βλαβών των υπηρεσιακών οχημάτων.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη αλλοδαπός που επιχείρησε να εισέλθει παράνομα στη χώρα κάνοντας χρήση εγγράφου που ανήκει σε άλλο άτομο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 22 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη αλλοδαπός που επιχείρησε να εισέλθει παράνομα στη χώρα κάνοντας χρήση εγγράφου που ανήκει σε άλλο άτομο
Συνελήφθη χθες (21-3-2015) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο 25χρονος επιβαίνοντας σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Τουρκία – Γερμανία, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.
Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το διαβατήριο, των γαλλικών αρχών, που κατείχε και επέδειξε ο δράστης, ανήκει σε άλλο άτομο, ενώ είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Γαλλίας, ως έγγραφο κλεμμένο – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν.
Κατασχέθηκε το παραπάνω διαβατήριο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

Σύλληψη αλλοδαπού για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και υπεξαίρεση




ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 21 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και υπεξαίρεση
Συνελήφθη χθες (20-3-2015) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βελγίου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και υπεξαίρεση.
Ειδικότερα, ο 38χρονος οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των Βελγικών Αρχών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές του Βελγίου, ως όχημα υπεξαιρεθέν.
Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, 22 Μαρτίου 2015

                                                                                                                                          
                                                                                           Αριθ. Πρωτ.: 502/8/1

ΠΡΟΣ:   ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΘΕΜΑ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στο αναλυτικό σημείωμα αποδοχών μηνός Απριλίου, και στο πεδίο ‘’ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ  Π.Ο.ΑΣ.Υ. ‘’ εμφανίζεται κράτηση 26,50 ευρώ. Από αυτά τα 16,50 αφορούν την τακτική τριμηνιαία συνδρομή  υπέρ Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τα 10 ευρώ έκτακτη κράτηση υπέρ της οικογένειας του εκλιπόντος συναδέλφου ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ Χρήστου. Η απόφαση για την παραπάνω έκτακτη κράτηση πάρθηκε  ομόφωνα από το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας  στις 22 Δεκεμβρίου 2014.    


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8

Ο Γενικός Γραμματέας


ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
6944915881

 
  

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ επέβαλε χρηματική κύρωση στο Υπουργείο Οικονομικών

shmata poasy-poaxia
Αθήνα, 17 Μαρτίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 500/7/39
Η Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ επέβαλε χρηματική κύρωση
στο Υπουργείο Οικονομικών
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,
  Με βάση την ενημέρωση που έχουμε από τους Νομικούς μας Συμβούλους, η Τριμελής Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ, όπου είχαμε προσφύγει κατά του Υπουργείου Οικονομικών για την μερική αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών, εξέδωσε την απόφασή της, η οποία για άλλη μια φορά μας δικαιώνει πλήρως.
  Σύμφωνα με αυτήν, η εν λόγω Επιτροπή βεβαίωσε τη μη συμμόρφωση της Διοικήσεως προς τη δικαστική απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ και προσδιόρισε το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ ως κύρωση, που πρέπει να καταβληθεί στον ενδιαφερόμενο, ήτοι σε κάθε μια από τις Ομοσπονδίες μας, για τη μη συμμόρφωση της Διοικήσεως. Ενόσω δε η Διοίκηση δεν συμμορφώνεται, η Επιτροπή ύστερα από επανάληψη της σχετικής διαδικασίας, δύναται να επιβάλλει νέα χρηματική κύρωση.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΗΠΩΝ



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, 17 Μαρτίου 2015

                                                                                                                                          
                                                                                                          Αριθ. Πρωτ.: 401/3/1

ΠΡΟΣ:   ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΘΕΜΑ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΗΠΩΝ

Τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους παρατηρείται  ραγδαία αύξηση της διέλευσης πολιτών από και προς την γείτονα χώρα Τουρκία από το συνοριακό σημείο διέλευσης του Α.Τ. Κήπων, ενώ η οργανική δύναμη του παραπάνω Τμήματος παραμένει σε επίπεδα προ εικοσαετίας.
Συνοπτικά θα σας αναφέρουμε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την άνευ προηγουμένου αύξηση της κίνησης. Σας παραθέτουμε επίσης  σχετικό πίνακα στον  οποίο αποτυπώνονται οι αφιξοαναχωρήσεις των τελευταίων ετών και από τον οποίο βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η κατάσταση πλέον στο Α.Τ. Κήπων έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες τους προσωπικού που υπηρετεί εκεί.
ΑΦΙΞΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΤΟΣ
ΦΟΡΤΗΓΑ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Ι.Χ.
ΕΠΙΒΑΤΕΣ
2003
46.558
5.108
147.199
454.932
2012
64.369
8.648
138.405
846.689
2013
64.563
9.328
157.930
899.572
2014
53.871
10.165
188.466
955.882






ΕΞΟΔΟΣ

ΕΤΟΣ
ΦΟΡΤΗΓΑ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Ι.Χ.
ΕΠΙΒΑΤΕΣ
2003
41.749
4.952
110.998
510.365
2012
66.477
8.846
156.348
862.281
2013
72.924
9.473
171.346
916.248
2014
72.439
10.155
192.881
1.000.239


Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Σύλληψη 3 ημεδαπών για κλοπή καλωδίων χαλκού

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 14 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 3 ημεδαπών για κλοπή καλωδίων χαλκού
Συνελήφθησαν χθες (13-3-2015) το απόγευμα, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 54, 35 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, διακεκριμένες φθορές και διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να αφαιρούν από φρεάτιο φωτισμού της Εγνατίας Οδού, καλώδια χαλκού, συνολικού μήκους 42 μέτρων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετούσαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Καλώδια χαλκού, συνολικού μήκους 42 εκατοστών
  • 8 διαρρηκτικά εργαλεία
  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.