Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΑ Τ.Σ.Φ.





ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και EUROCOP (Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Συνδικάτων)

Εδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
Ιστολόγιο: http://seayalexandroupolis.blogspot.com
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com

Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣ

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αριθ. Πρωτ.: 601/2/2

-Την 23η Ιανουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κύριος Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ συνοδευόμενος από μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΄Ενωσης μας επισκέφθηκε τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Στις επισκέψεις αυτές οι συνάδελφοι που εργάζονται σε αυτές τις υπηρεσίες ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τα τεράστια και ανυπέρβλητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τόσο από την μετάδοση ασθενειών αλλά και την περίπτωση να βρεθούν ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένοι και κατηγορούμενοι για ευθύνες που στην ουσία δεν τους ανήκουν. Επίσης συζητήθηκαν οι προτάσεις των συναδέλφων για την βελτίωση των συνθηκών εργασία τους αλλά και οι τρόποι ανάδειξης και αντίδρασης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας διαβεβαίωσε τους συναδέλφους ότι και αυτά που είδε αλλά και αυτά που άκουσε από αυτούς θα τα μεταφέρει στην Πολιτική και Φυσική ηγεσία αλλά και σε συνεργασία της Ομοσπονδίας με την τοπική ένωση θα αναζητηθούν ο χρόνος και οι τρόποι αντίδρασης για το μεγάλο αυτό θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

Ακόμη ο πρόεδρος πληροφόρησε του συναδέλφους ότι το θέμα για την Ομοσπονδία είναι πρώτης προτεραιότητας, έχει τεθεί κατ επανάληψη στα Ευρωπαϊκά συνδικαλιστικά συνέδρια αλλά και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης μέσω της Ομοσπονδίας αλλά και της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Αστυνομικών Συνδικάτων EUROCOP , με τελευταίο μάλιστα την πρόταση μας για σχέδιο δράσης για την παράνομη μετανάστευση και τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών αλλά και τις συνθήκες κράτησης των παράνομων μεταναστών η οποία κατατέθηκε στο πρόσφατο εκλογικό συνέδριο της EUROCOP που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κων/νος ΚΟΜΗΤΗΣ Ευάγγελος
6949886061 6978775394