Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αλεξανδρούπολη



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη,17-09- 2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ένστολη διαμαρτυρία στην Αλεξανδρούπολη μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση μετά από πρωτοβουλία των συνδικαλιστικών ενώσεων των αστυνομικών –πυροσβεστών και  λιμενικών .
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν   και απεύθυναν χαιρετισμό  ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  κ. ΛΑΜΠΑΚΗΣ Ευάγγελος , ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος  της ΑΔΕΔΥ κ. ΚΟΥΚΑΚΗΣ Δημήτριος , ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου  κ. ΓΚΙΓΚΟΥΔΗΣ  Απόστολος, εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ  και  , εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ.
 Τη συμπαράσταση  και τη στήριξη τους στα δίκαια αιτήματα μας εξέφρασαν  μέσω τηλεφωνικών επικοινωνών ,ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης  Αλεξανδρούπολης – Τραϊανούπολης και Σαμοθράκης κ. κ. Άνθιμος , η  Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεωργία  και ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ Ευάγγελος.  Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας  με επιστολή του Προέδρου της κ. ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ Σταύρου  δηλώνει ότι στηρίζει τον αγώνα μας .
Από τους βουλευτές της Π.Ε. Έβρου , ο κ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Μαρίνος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι θα καταψηφίσει  τα άδικα μέτρα όταν αυτά κατατεθούν   για ψήφιση στη Βουλή ενώ οι κ .κ. ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  Κυριάκος , ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  Αλέξανδρος της Νέας Δημοκρατίας και ΝΤΟΛΙΟΣ  Γεώργιος του ΠΑΣΟΚ  δήλωσαν ότι μας στηρίζουν αλλά θα αποφασίσουν όταν κατατεθεί το τελικό νομοσχέδιο .
Η συγκέντρωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και χαρακτηρίστηκε  τόσο από τη μεγάλη συμμετοχή όσο και από τον παλμό των παρευρισκόμενων συναδέλφων , δηλώνοντας προς  κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική  δικαίωσή μας .
Μετά το πέρας των τοποθετήσεων των προσκεκλημένων ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης και μοιράστηκε έντυπο υλικό για τα προβλήματα μας  στους συμπολίτες μας .
Κατά τη διάρκεια της πορείας κατέφθασε στην πόλη μας ο Πρόεδρος της  ΠΟΑΣΥ  κ. ΦΩΤΟΠΟΛΟΣ Χρήστος προερχόμενος από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Περιφέρειας  ΑΝ.ΜΑΚ.  και ΘΡΑΚΗΣ για το  ζήτημα των σχολών στην Ξάνθη . Στο τέλος και μετά τη λήξη της πορείας απεύθυνε αγωνιστικό  χαιρετισμό προς τους  συναδέλφους  ενημερώνοντάς τους συγχρόνως  για τις τελευταίες εξελίξεις .
Εκ μέρους του Δ. Σ. της Σ. Ε. Α. Υ. Αλεξανδρούπολης ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην συγκέντρωση και στην πορεία και ευελπιστούμε στην συνεχή παρουσία σας για τους αυριανούς μας αγώνες .
Συνάδελφοι, τώρα είναι η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να ενώσουμε τη δύναμή μας.



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος
6949886061

Ο Γενικός Γραμματέας


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6946120218