Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη,12 Φεβρουαρίου  2015

                                                                                                                       Αριθ. Πρωτ.: 601/2/1
Προς : Μ.Μ.Ε. – ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΘΕΜΑ :    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                       
Την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στην Αλεξανδρούπολη και σε κεντρικό ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε η Τέταρτη Εκλογκαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.
Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε, με την εκλογή του προεδρείου της συνέλευσης και αμέσως μετά ξεκίνησε η ψηφοφορία για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, για της εκλογές της ένωσης μας που θα διεξαχθούν στις 2 Μαρτίου 2015.
Στη συνέχεια απηύθυνε προς τα μέλη μας σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ένωσης κ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος.
Άμεσος μετά έγινε ο διοικητικός απολογισμός από τον Γεν. Γραμματέα κ. ΤΣΙΑΚΙΡΗ Δημήτριο και ο οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία κ. ΤΟΥΦΑΚΗ Χρήστο. Και οι δύο απολογισμοί εγκρίθηκαν ομόφωνα μετά από ψηφοφορία   από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Τη Γενική μας Συνέλευση, μετά από πρόσκληση που τους απευθύναμε τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμούς οι παρακάτω: 
 Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, Ο Πρόεδρος του Διοικητικού  Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΤΟΛΟΚΑΣ Μιχάλης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς, ο πρόεδρος του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Έβρου κ. Βασίλειος Φουτσιτζής,  ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ. Παναγιώτης ΤΣΙΡΤΣΗΣ, ο Αστυνομικός  Διευθυντής της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης κ. Νικόλαος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας κ. Ηλίας ΑΚΙΔΗΣ και Γιάννης ΑΦΟΥΚΑΤΟΥΔΗΣ, η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Σταυρούλα ΤΖΑΤΖΑΝΑ, ο Αντιπρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κ. Αναστάσιος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Αν. Μακ. Και Θράκης κ. Παναγιώτης ΚΑΡΤΑΛΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης κ. Καρυοφύλλης ΛΙΟΛΙΟΣΙΔΗΣ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Θράκης κ. Αθανάσιος ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ, ο εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Κώστας ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ , και ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Φώτης ΑΔΑΜΑΚΗΣ.
Οι βουλευτές Έβρου κ. Νατάσα ΓΚΑΡΑ, κ. Γιώργος ΚΑΙΣΑΣ κ. Μίμης ΡΙΖΟΣ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Αναστάσιος ΔΗΜΑΣΧΑΚΗΣ της Ν.Δ. λόγω υποχρεώσεων στη Βουλή που συνέπιπταν την ίδια μέρα και ώρα όπως και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος ΛΑΜΠΑΚΗΣ λόγω Δημοτικού Συμβουλίου που συνέπεσε την ίδια ώρα δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και απέστειλαν χαιρετισμούς οι οποίοι και αναγνώστηκαν.
Στη Συνέλευση μας παρευρέθηκε ο  Ανθυπαστυνόμος κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος, στέλεχος της Δ/νσης Οικονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας  ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη της ένωσής μας για θέματα ασφαλιστικά και οικονομικά.
Επίσης ο ίδιος παρουσίασε την αναλογιστική μελέτη που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με θέμα τις προοπτικές της βιωσιμότητας των ασφαλιστικών ταμείων μας              ( ΤΕΑΠΑΣΑ ).
Ιδιαίτερη τιμή για την Γενική μας Συνέλευση αποτέλεσε η παρουσία του Διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης κ. Γεωργίου ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑ, και η παρουσίαση - ενημέρωση που έκανε στους παρευρισκόμενους, σχετικά με τις επιπτώσεις που έχεις το στρες του επαγγέλματος του αστυνομικού στον ανθρώπινο οργανισμό. 
Η ένωσή μας με ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ. τίμησε με απονομή αναμνηστικής πλακέτας τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ για την πολύχρονη και αδιάκοπη προσφορά του στο συνδικαλιστικό μας κίνημα.
Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα  το ψήφισμα το οποίο θα αποσταλεί σε όλους τους φορείς .
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προσκεκλημένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.    
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος
6 9 4 9 8 8 6 0 6 1
Ο Γενικός Γραμματέας


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8



Στιγμιότυπα της Γενικής Συνέλευσης από τα δελτία ειδήσεων του Thraki net και Delta tv