Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011


Αλεξανδρούπολη, 29 Οκτωβρίου 2015

Αριθ. Πρωτ.:500/2/1

              ΠΡΟΣ:    ΜΕΛΗ ΜΑΣ

              ΘΕΜΑ: ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ


Έπειτα από ερωτήματα που δεχθήκαμε από συναδέλφους που προέρχονται από πρώην Σ.Φ. αναφορικά με την επικείμενη προαγωγή τους σε Αρχιφύλακες και τις κρατήσεις που θα επιβληθούν, επικοινωνήσαμε με τους αρμόδιους Υπηρεσιακούς Παράγοντες  μέσω του Αντιπροέδρου Οικονομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Κου Πανταζή Βασιλείου. Η απάντηση που μας δόθηκε ήταν ότι θα υπάρξουν κρατήσεις των οποίων το ύψος  θα καθοριστεί σύμφωνα με το ταμείο στο οποίο ανήκουν καθώς και από το χαρακτηρισμό τους ως νέους ή παλαιούς ασφαλισμένους.  Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για  τις οποίες και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

                                                                
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8

Ο Γενικός Γραμματέας


ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
6944915881

 

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. σχετικά με τα μειωμένα νυχτερινά στη μισθοδοσία μηνός Νοεμβρίου 2015

poasyΑθήνα 21 Οκτωβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 500/12/15
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας με τον Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ, Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α, αναφορικά με τα μειωμένα νυχτερινά μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2015 στη μισθοδοσία Νοεμβρίου που προέκυψε χθες,    20-10-2015, μέσω της ανάγνωσης των ηλεκτρονικών αναλυτικών σημειωμάτων αποδοχών.
Ειδικότερα, τέθηκαν στον κ. Κλαδάρχη ερωτήματα που αφορούν: α) την επίλυση του ως άνω προβλήματος με τα νυχτερινά στην επόμενη μισθοδοσία, β) την πιθανότητα μετακύλισης του προβλήματος στα πενθήμερα, γ) την εκτίμησή τους για το αν το πρόβλημα με την ποσόστωση των νυχτερινών θα συνεχιστεί στις επόμενες μισθοδοσίες και δ) τις ενέργειες που έπραξε μέχρι σήμερα το Επιτελείο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για το εν λόγω θέμα.
Από πλευράς του μας απήντησε ότι, το πρόβλημα οφείλεται στη μη ύπαρξη χρημάτων στον σχετικό ΚΑΕ των νυχτερινών, πρόβλημα το οποίο γνωρίζαμε από τον Αύγουστο, όπου διενεργήθηκε σχετική αλληλογραφία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για επιπρόσθετη έγκριση 4.000.000,00 € περίπου και η απάντηση ήταν αρνητική. Επίσης, μας γνώρισε ότι εκκρεμεί και νέο αίτημα έγκρισης επιπρόσθετης πίστωσης από τα τέλη του προηγούμενου μήνα. Σχετικά με τη συνέχιση του προβλήματος των νυχτερινών και στις επόμενες μισθοδοσίες του τρέχοντος έτους, αλλά και της μετακύλισης του προβλήματος στα πενθήμερα, μας απήντησε ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα στις επόμενες μισθοδοσίες, εφόσον βέβαια βρεθούν οι αντίστοιχες πιστώσεις.
Ολοκληρώνοντας την παραπάνω συνάντηση, τονίσαμε ότι είναι αδύνατον κάθε χρόνο να υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και το Επιτελείο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να είναι ένας απλός παρατηρητής χωρίς να έχει βρεθεί μέχρι σήμερα λύση, με δεδομένο ότι δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά κάτι που δυστυχώς επαναλαμβάνεται τα τελευταία έτη. Επίσης, τονίσαμε ότι είναι αδιανόητο να μην υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων μας αναφορικά με τις αποδοχές τους, προκειμένου να προγραμματίσουν και αυτοί τις ανάγκες τους και άστοχο να κρύβονται κάποιοι πίσω από τα αναλυτικά σημειώματα αποδοχών των εργαζομένων.
Ύστερα από τα παραπάνω και αφού συγκεντρώσουμε κάθε αναγκαία πληροφορία, η Ομοσπονδία μας θα αποστείλει αναλυτικό υπόμνημα με το ως άνω πρόβλημα στους αρμόδιους Υπουργούς κ.κ. Ευκλείδη ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ και Νικόλαο ΤΟΣΚΑ για την άμεση επίλυσή του και αναμένοντας την εξέλιξή του, θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας προς πάσα κατεύθυνση και με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, ώστε να καταβληθούν εγκαίρως τα δεδουλευμένα στους συναδέλφους μας.
Η Ασφάλεια πληρώνεται!!!
Το Κράτος δεν έχει μόνον απαιτήσεις από τους έλληνες φορολογούμενους αστυνομικούς, αλλά και τις βασικές υποχρεώσεις απέναντί τους!!!
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση σχετικά με το μίνι ασφαλιστικό

poasy
Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 504/4/61
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Αναφορικά με το μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο που είδε το φως της δημοσιότητας χθες βραδινές ώρες και θα κατατεθεί στη Βουλή των Ελλήνων αύριο στο πλαίσιο των εφαρμοστικών νόμων του 3ου Μνημονίου, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:
1. Καταργεί τις πρόσφατες ψηφισθείσες διατάξεις του ν.4336/15 και συγκεκριμένα την παρ. 7 του άρθρου 1.
2. Επαναφέρει σε ισχύ τις διατάξεις του ν.3865/10 που αφορούν τις προϋποθέσεις θεμελίωσης, τόσο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας όσο και των αντίστοιχων στις Ένοπλες Δυνάμεις.
3. Εισάγει νέα διάταξη στο τέλος των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 20 του ν.3865/10, όπως αυτές επανήλθαν σε ισχύ και συγκεκριμένα: "Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δε θα υποχρεούνται σε αποχώρηση από την Υπηρεσία πριν από τη συμπλήρωση του 58ου έτους της ηλικίας τους".

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 9η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ




Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2015
Αριθ. Πρωτ: 602/8/9

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

9η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ

9η Οκτωβρίου 2003. Αποφράδα μέρα για το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Το «κράτος» φρόντισε να δείξει την «πυγμή» του και να προσπαθήσει να καταστείλει με υπέρμετρη βία την ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας μας στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, ενώ διεκδικούσαμε την κατοχύρωση του επαγγέλματός μας, ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
Αλήθεια, τι ειρωνεία, όταν τα Σώματα Ασφαλείας θεωρούνται κατασταλτικοί μηχανισμοί, να έρχεται το ίδιο το «κράτος» και να θυματοποιεί τα εντεταλμένα «όργανά» του…
Παρότι παρήλθαν 12 συναπτά έτη, βρισκόμαστε όχι στο σημείο μηδέν, αλλά υπό του μηδενός. Σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, θεσμικά, εργασιακά, ασφαλιστικά  και συνταξιοδοτικά.
Το 3ο Μνημόνιο δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού σε κανέναν, παρά τις πρόσφατες εξαγγελθείσες πολιτικές, όπως αυτές διατυπώθηκαν από τον Πρωθυπουργό της χώρας, μέσω των προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης την 5η  Οκτωβρίου 2015.
Παρά ταύτα, το θετικό ίσως είναι ότι για πρώτη φορά αναδεικνύονται με τέτοια έμφαση τα ζητήματα της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους και της δημόσιας διοίκησης, ως αναγκαίας προϋπόθεσης για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, με ένα κράτος δικαίου και κοινωνικής δικαιοσύνης ενάντια στη διαφθορά, τη διαπλοκή και το οικονομικό έγκλημα.
Για να επιτευχθούν όλα αυτά, επιβάλλεται όμως η ανάδειξη του ρόλου των Σωμάτων Ασφαλείας, η πλήρης αποδοχή τους  από το σύνολο της κοινωνίας και βεβαίως ο εκσυγχρονισμός των λειτουργιών και η υλικοτεχνική ενίσχυσή τους για να υπάρχει ένα πλαίσιο ασφαλούς περιβάλλοντος στη χώρα μας.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, θα περιορίζονται τα όποια κρούσματα κρατικής αυθαιρεσίας και θα βρίσκει δικαίωση και ο δικός μας καθημερινός αγώνας για την κατοχύρωση του αγαθού της ασφάλειας. Για να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά τα γεγονότα του 2003, αλλά και για να πάψουν τα Σώματα Ασφαλείας να αποτελούν τον μακρύ βραχίονα της εκάστοτε εξουσίας και το μέσο επιβολής πολιτικών επιζήμιων για τη χώρα και την κοινωνία.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή προς τον Υπ. Εσωτερικών για την επίλυση της απογραφής των πτυχιούχων της Σχολής Αστυφυλάκων από Δ.Ε. σε Τ.Ε.


poasy
Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2015
                                                                             Αρ. Πρωτ.: 500/5/4
Προς:
Τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης
κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή μας, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι, αναφορικά με την απογραφή των τελειοφοίτων της Σχολής Αστυφυλάκων μέσω της σχετικής εφαρμογής της ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Υπουργείου Οικονομικών:
1. Με τις υπ’ αριθ. 1917/2013 και 2214/2013 Αποφάσεις του Ε’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, κρίθηκαν οι αιτήσεις ακυρώσεως της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, σχετικά με αντιστοίχιση της Σχολής Αστυφυλάκων ως επιπέδου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι υποθέσεις συζητήθηκαν, παρότι εν τω μεταξύ το ζήτημα είχε ρυθμιστεί νομοθετικά, με τη διάταξη του άρθρου 25 παρ. 4 του ν.4058/2012, καθώς η Διοίκηση εξακολουθούσε να αρνείται να εφαρμόσει το νόμο.
2. Επίσης, με τις ως άνω αποφάσεις το ζήτημα αντιμετωπίσθηκε με τρόπο αίσιο, αφού οι αιτήσεις ακυρώσεως απερρίφθησαν μεν, αλλά για το λόγο ότι θεωρήθηκαν άνευ αντικειμένου πλέον, ενώ μετά την άσκησή τους το αίτημα ικανοποιήθηκε νομοθετικά. Περαιτέρω, και επειδή και στο ακροατήριο αλλά και δια των προτάσεων προβάλλαμε τον ισχυρισμό ότι η Διοίκηση εξακολουθεί να αρνείται να εφαρμόσει το νόμο, το δικαστήριο στο σκεπτικό του έκρινε  ότι α) με το υπ’ αριθ. 72175/12/537009 από

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Λήψη άδειας ανατροφής τέκνου από άνδρα αστυνομικό



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, 5 Οκτωβρίου 2015

                                                                                                                                                          
                                                                                                          Αριθ. Πρωτ 302/2/1

ΠΡΟΣ:  1)  Α.Ε.Α./ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
                 (ΜΕΣΩ        Π.Ο.ΑΣ.Υ. )
             2)  Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΘΕΜΑ: Λήψη άδειας ανατροφής τέκνου από άνδρα αστυνομικό.

ΣΧΕΤ: α) ΔΙΔΑΔ/Φ.51/538/12254 από 14-05-2007 εγκύκλιος του ΥΠ.ΕΣ.
            β) ΔΙΔΑΔ/Φ.69/51/οικ.34813 από 27-12-2013 εγκύκλιος του                                         Υ.Δ.Μ.Η.Δ.
           γ) ΔΙΔΑΔ/Φ.51/590/οικ.14346 από 29-05-2008 εγκύκλιος του ΥΠ.ΕΣ.
            
Α)  Όπως αναφέρεται στην παρ.2 του Κεφαλαίου IV της ανωτέρω (α) σχετικής, «Ο γονέας υπάλληλος δικαιούται εννέα (9) μήνες άδεια με αποδοχές για ανατροφή παιδιού, εφόσον δεν κάνει χρήση του προαναφερθέντος μειωμένου ωραρίου». Ακολούθως στην παρ. 4 του ίδιου Κεφαλαίου αναφέρεται ότι: «Αν η σύζυγος του υπαλλήλου ή ο σύζυγος της υπαλλήλου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, εφόσον δικαιούται όμοιων ολικώς ή μερικώς διευκολύνσεων, ο σύζυγος ή η σύζυγος υπάλληλος δικαιούται να κάνει χρήση της διευκόλυνσης του μειωμένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής κατά το μέρος που η σύζυγος αυτού ή ο σύζυγος αυτής δεν κάνει χρήση των δικών της ή των δικών του δικαιωμάτων ή κατά το μέρος που αυτά υπολείπονται των προβλεπόμενων από την παράγραφο 2 του άρθρου 53 του Υ.Κ. διευκολύνσεων.» Στην ίδια παράγραφο αναφέρεται ότι: «Στην περίπτωση που ο ένας γονέας εργάζεται με καθεστώς μερικής απασχόλησης, τότε ο άλλος γονέας (δημόσιος υπάλληλος) δικαιούται να κάνει χρήση της διευκόλυνσης του μειωμένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής κατά το ήμισυ των προβλεπομένων.»  

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Σύλληψη υπηκόου Βουλγαρίας για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα

ΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 3 Οκτωβρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη υπηκόου Βουλγαρίας για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (2-10-2015) το μεσημέρι, στις Φέρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε, εντόπισαν είκοσι τρία (23) ρολόγια χειρός και διάφορα ανταλλακτικά ρολογιών, τα οποία όπως προέκυψε εισήγαγε από την Τουρκία στην Ελλάδα, χωρίς να έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω αντικείμενα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη 64χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 3 Οκτωβρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 64χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν 39 δενδρύλλια κάνναβης και 144 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη χθες (2-10-2015) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 64χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν τον δράστη να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, 34 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,4 έως 1,6 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε παρακείμενη αγροικία του 64χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:
  • 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 1,2 μέτρα
  • 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 144 γραμμαρίων 
  • 4 αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό
  • 1 κινητό τηλέφωνο
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Εργασίες Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ την 02/10/2015

Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 200/2/119α
Εργασίες Διοικητικού Συμβουλίου της 02/10/2015
Συνεδρίασε, χθες, 2/10/2015, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με θέματα Ημερήσιας Διάταξης την ενημέρωση των μελών του για τις ενέργειες της Εκτελεστικής Γραμματείας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έως και σήμερα, αναφορικά με τα εκκρεμή ζητήματα, τα οποία καλούμαστε να θέσουμε υπόψη των συναρμοδίων υπουργών της νέας κυβέρνησης και να απαιτήσουμε την επίλυσή τους. Ειδικότερα:
DSC0001