Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Λειτουργία Υποκαταστήματος Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών στην Αλεξανδρούπολη



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011


Αλεξανδρούπολη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Αριθ. Πρωτ. :505/7/1
Προς: Τα μέλη μας
Κοινοποιείται:  1. Αστυνομικές Υπηρεσίες Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης
                        2. Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Π.Ε. Έβρου

ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Υποκαταστήματος Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών στην Αλεξανδρούπολη»
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Μετά από κοινές προσπάθειες της  Ένωσής μας με άλλες ενδιαφερόμενες ενώσεις καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ)  είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι  καταφέραμε  να πετύχουμε την λειτουργία υποκαταστήματος του Στρατιωτικού Φαρμακείου  Αθηνών  στην Αλεξανδρούπολη για τα μέλη μας, τους συνταξιούχους συναδέλφους μας καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους που είναι ασφαλισμένα από αυτούς.
Το υποκατάστημα του Στρατιωτικού Φαρμακείου βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου 64 (παραλιακή) στις εγκαταστάσεις του πρώην Στρατολογικού Γραφείου Αλεξανδρούπολης, η δε λειτουργία του έχει αρχίσει από τις 29 Νοεμβρίου 2012 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες 08:00΄ έως 13:00΄ (τηλ. 2551035039).
Δικαιούχοι σε ότι αφορά τους εργαζομένους και συνταξιούχους της Ελληνικής Αστυνομίας είναι οι παρακάτω κατηγορίες:
Α. Το εν ενεργεία ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που είναι ασφαλισμένο στα ταμεία της πρώην Χωροφυλακής και μετέχει με εισφορές στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (Μ. Τ. Σ.).
Β. Οι συνταξιούχοι (απόστρατοι) της Ελληνικής Αστυνομίας που προέρχονται ή  ήταν ασφαλισμένοι στα ταμεία της πρώην Χωροφυλακής και δικαιούνται μερίσματος από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (Μ. Τ. Σ.).
Γ. Τα μέλη των οικογενειών των δικαιούχων των παραπάνω κατηγοριών εφόσον είναι ασφαλισμένα από αυτούς.
Δ. Τα μέλη των οικογενειών των θανόντων αστυνομικών που ήταν ασφαλισμένα από αυτούς και εξακολουθούν να είναι ασφαλισμένα των κατηγοριών Α και Β.
Μετά από επικοινωνία της ένωσής μας με τους αρμόδιους του Στρατιωτικού Φαρμακείου για την διάθεση των φαρμάκων οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα παρακάτω:
Α. Βιβλιάριο νοσηλείας
Β. Η επίδειξη δημοσίου εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η υπαγωγή στις κατηγορίες των δικαιούχων στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αυτή δεν προκύπτει ευθέως από το  βιβλιάριο νοσηλείας.  Αυτά μπορούν να είναι για τους εν ενεργεία το αναλυτικό σημείωμα αποδοχών όπου στην δεξιά επάνω πλευρά και στην ένδειξη «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ» αναγράφεται σε ποια ταμεία είναι ασφαλισμένος για την συγκεκριμένη περίπτωση αναγράφεται Ε. Χ. (Ελληνική Χωροφυλακή), καθώς και βεβαίωση από την υπηρεσία που να βεβαιώνει ότι είναι ασφαλισμένος στα ταμεία της πρώην Χωροφυλακής, άρα του γίνονται κρατήσεις και για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.
Γ. Ιατρική συνταγή .
Γ. Για τους συνταξιούχους ή τα μέλη των οικογενειών (χήρες-χήροι κλπ) έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η σχέση τους ως μερισματούχων με το Μετοχικό Ταμείο Στρατού       (Μ. Τ. Σ.) π. χ. το ενημερωτικό σημείωμα χορήγησης  του μερίσματος.
Στο Στρατιωτικό Φαρμακείο παρέχεται έκπτωση επί του ποσοστού συμμετοχής ανάλογα με την στιγμιογράφηση ως παρακάτω:




                                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο


              
Ο Πρόεδρος


     ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος
6949886061

                                                           Ο Γενικός Γραμματέας



                   ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
                 6946120218