Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011


Αλεξανδρούπολη, 5 Μαρτίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς : ΜΜΕ

Κοιν: 1)  Π.Ο.ΑΣ.Υ
          2) ΜΕΛΗ ΜΑΣ,

ΘΕΜΑ : Έκτη Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της  Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε η Έκτη Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης .
Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ολυμπιονίκης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κ. ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ Δημοσθένης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ Δημήτριος,  ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. ΛΑΜΠΑΚΗΣ Ευάγγελος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Μακ. και Θράκης Υποστράτηγος κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης  Ταξίαρχος κ. ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Έβρου κ. ΑΣΠΙΩΤΗΣ Ευστάθιος, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ  Έβρου κ. ΤΣΙΡΤΣΗΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας κ. ΑΚΙΔΗΣ Ηλίας, η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα, ο Αναπληρωτής Ταμίας και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αν. Μακ. και Θράκης κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  Παναγιώτης,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αν. Μακ. και Θράκης κ .ΛΙΟΛΙΟΣΙΔΗΣ Καρυοφύλλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Έβρου κ. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Ανέστης, η Νομική Σύμβουλος της Ένωσής μας κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ Βασιλική και μέλη της Ένωσης μας.
Στη Συνέλευση παρευρέθηκε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΠΛΑΤΙΑΣ Κωνσταντίνος, Τμηματάρχης του Τμήματος Αποδοχών και Ασφάλισης της Διεύθυνσης Οικονομικών / Α.Ε.Α. όπου και ενημέρωσε  τα μέλη της  Ένωσης για θέματα οικονομικά και ασφαλιστικά του κλάδου μας.
Η έναρξη των εργασιών άρχισε με την ψηφοφορία για την ανάδειξη του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και συνεχίστηκε με τον διοικητικό απολογισμό από τον Γεν. Γραμματέα κ. ΒΟΓΙΑΤΖΗ Γεώργιο και τον οικονομικό απολογισμό από τον Ταμία κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ Κυριάκο.
Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε μετά από μυστική ψηφοφορία  τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό  καθώς επίσης  το ψήφισμα το οποίο θα αποσταλεί σε όλους τους βουλευτές της Π.Ε. Έβρου.
Αμέσως μετά το λόγο πήραν  ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος και ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης  κ. ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος και  ενημέρωσαν τη Γενική Συνέλευση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις  για τα τρέχοντα  θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι εστιάζοντας  στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον Έλληνα Αστυνομικό και την Ελληνική Αστυνομία καθώς και τον αντίκτυπο τους στην Ελληνική κοινωνία.
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Ναρκωτικών για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο στη χρονιά που μας πέρασε.
Οι βραβεύσεις έκλεισαν με την  απονομή τιμητικής πλακέτας στον   συμπολίτη μας Ολυμπιονίκη κ.  ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ Δημοσθένη. Μία ιδιαίτερη στιγμή για την Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης καθότι ο πατέρας του είναι συνάδελφος και μέλος της Ένωσής μας.
Την επομένη, Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και του Αστυνομικού Υποδιευθυντού κ. ΠΛΑΤΙΑ Κωνσταντίνου, όπου συζητήθηκαν λεπτομερώς θέματα αρμοδιότητάς του.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8

Ο Γενικός Γραμματέας


ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
6944915881