Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Προσφορά Επιχείρησης



ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ
ΠΛΥΝΕΤΕ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 4 ΕΥΡΩ

Είμαστε στα μέσα του χειμώνα και ένα από τα πράγματα που σίγουρα θα θέλαμε να κάνουμε (αλλά περιμένουμε συνήθως την Άνοιξη) είναι να πλύνουμε το πάπλωμα μας.  Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένουμε μερικούς ακόμα μήνες και μπορούμε να πλύνουμε  και να φρεσκάρουμε άμεσα  το πάπλωμα μας αφιερώνοντας μόνο μια ώρα. Στον λίγο αυτόν χρόνο θα έχουμε ξανά στεγνό και καθαρό πάπλωμα έτοιμο για το κρεβάτι μας.  Δείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πλύνετε και να το χρησιμοποιήστε και πάλι.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε το υλικό της γέμισης (είναι σημαντικό να κοιτάξετε και την ετικέτα του παπλώματος για τις οδηγίες πλυσίματος) του παπλώματός σας για να είστε πιο σίγουροι με τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε στο πλύσιμό του.
Αν το πάπλωμά σας είναι πουπουλένιο τότε μην το πλύνετε. Τα πούπουλα είναι ζωντανοί οργανισμοί και επομένως καλό είναι να μην τα πλύνετε αλλά να το βάζετε πάντα μέσα σε παπλωματοθήκη έτσι ώστε να πλένετε αυτήν όποτε χρειάζεται.
 Αν το πάπλωμά σας έχει γέμιση βάτας  τότε μπορείτε να το πλύνετε κανονικά στο πλυντήριο. Καλό είναι να το κάνετε στους 40-50 βαθμούς. Αν το πάπλωμά σας είναι μάλλινο τότε συμπεριφερθείτε του όπως θα κάνατε στα μάλλινα ρούχα σας. Προσέξτε να μην το πλύνετε σε καυτό νερό γιατί θα μπει στο πλύσιμο. Επομένως, μπορείτε να το πλύνετε σε κρύο ή χλιαρό νερό 
Στα αυτοεξυπηρετούμενα (self service)  Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Wash & Go στην Αλεξανδρούπολη που είναι ανοιχτά 365 ημέρες το χρόνο από 8:00 έως 22:00 και λειτουργούν με κέρματα, θα βρείτε  κατάλληλα μεγάλα  πλυντήρια και στεγνωτήρια 14 κιλών (υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στα μηχανήματα αλλά και στον τοίχο) ώστε να έχετε γρήγορα και οικονομικά καθαρό και στεγνό πάπλωμα. 
Το προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον με δωρεάν Wi-Fi κάνει ευχάριστη την διαμονή σας.
Βρισκόμαστε σε κεντρικό σημείο στην Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 400 και σας περιμένουμε
παπλώματα μονά-διπλά
Σε μια ώρα έχετε καθαρά και στεγνά παπλώματα & κουβέρτες
απολαύστε καθαρά παπλώματα
Τα Wash & Go  προσφέρουν σύγχρονες λύσεις, γρήγορα και οικονομικά