Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Μνημόσυνο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
                     Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: seayalexandroupolis@gmail.com
 Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94
και  συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011


                                                                             Αλεξανδρούπολη, 5 Μαρτίου 2019
                                                                                                        Αριθ.Πρωτ. 602/3/5    
                          
                        ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ - Μ.Μ.Ε.
   
                                 ΘΕΜΑ: Μνημόσυνο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Την Κυρική 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 09:30΄ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η ένωση μας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τέλεσε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.   Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ. ).  


  Μια ημέρα μνήμης σε όλους τους συναδέλφους, που ταγμένοι στον όρκο που έδωσαν απέναντι στο Σύνταγμα των Ελλήνων, θυσίασαν το υπέρτατο αγαθό της ζωής τους για την διαφύλαξη  των κεκτημένων, των πολιτών της Ελληνικής  Δημοκρατίας. Με την εκδήλωση αυτή θα θέλαμε να απονείμουμε φόρο τιμής στην θυσία τους και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα παρά τα οποιαδήποτε εμπόδια αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Επίσης πιστεύουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία να πράξει το χρέος της και να αναδείξει το επάγγελμά μας σε επικίνδυνο και ανθυγιεινό. Τρανή απόδειξη οι τελευτές άνανδρες επιθέσεις με βόμβες “μολότοφ”, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εναντίον της ζωής των εργαζομένων συναδέλφων μας, την Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία.    
  Στην τελετή παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. ΡΙΖΟΣ Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ Δημήτριος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. ΔΗΜΟΥΔΗ Ελένη, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Διευθυντής  κ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος Στρατηγού Διοικητή της 12ης Μεραρχίας, η Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΕΠ/ΓΟΣ κ. ΔΕΡΜΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη,  η Πλωτάρχης κ. ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ Ραλλού του Λιμενικού Σώματος, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αν. Μακ. και Θράκης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΝΤΑΣΚΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Έβρου κ. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Ανέστης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  κ. ΝΑΖΛΗΣ Βασίλειος, οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Πολίτες.
   Μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησε μικρή δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRECOTEL - Εγνατία. Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας. 











    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                       Ο  Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας
                                

                  ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                      ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος