Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Πρόταση της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξ/πολης για την Κατασκήνωση Μάκρης Αλεξανδρούπολης

          Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100

Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: seayalexandroupolis@gmail.com
 Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94
και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011


                                                                                              Αλεξανδρούπολη, 03 Απριλίου 2023


                                                                                              Αριθ. πρωτ. 511/1/2


                                                   ΠΡΟΣ: Ίδρυμα “Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας” (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ)

                                                               ΚΟΙΝ:   Αντιπρόσωποι Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα Παιδικές Εξοχές κ. Λάμπρο ΜΗΤΣΙΚΟ, Απόστολο ΜΟΥΡΤΗ 

                                                   
                                                   ΘΕΜΑ: Πρόταση για Κατασκήνωση Μάκρης Αλεξανδρούπολης

Κύριε Διευθυντά,

Την 24 Μαρτίου 2023 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. ΖΑΜΠΟΥΚΗ Ιωάννη με κύριο θέμα συζήτησης τη Δημοτική κατασκήνωση που λειτουργεί στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης, η οποία μετά από κοινές προσπάθειες της Ένωσης μας με το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας κατάφερε να φιλοξενεί 100 παιδιά Αστυνομικών στις κατασκηνωτικές περιόδους που λειτουργεί. Ενημερωθήκαμε για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στην εν λόγω κατασκήνωση, την αναβάθμιση των υποδομών και των παροχών που επιτυγχάνονται κάθε χρόνο καθώς και για τα 570 παιδιά που φιλοξενηθήκαν πέρυσι σε αυτήν, εκ των οποίων τα 175 από τον Βόρειο. Έβρο, ενώ για φέτος υπάρχει πρόβλεψη αύξησης του αριθμού των παιδιών στα 750.

 Η Ένωση μας βλέποντας ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες της κατασκήνωσης αναβαθμίζονται, με τελευταίο επίτευγμα της την απόκτηση του ISO 22000, μιας αυστηρής προϋπόθεσης λειτουργίας κατασκήνωσης, και αντιλαμβανόμενοι την επιθυμία πολλών συναδέλφων από την Αττική και την Μακεδονία να στείλουν τα παιδιά τους και σε μια ακόμη κατασκήνωση, εφόσον ως Αστυνομικοί εξαιρούμαστε από την δωρεάν κατασκήνωση μέσω των ταμείων μας όπως συμβαίνει σε άλλους κλάδους του δημοσίου και καθώς οι ανάγκες είναι ολοένα και αυξανόμενες, παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επεκταθεί η δυνατότητα επιλογής της κατασκήνωσης Μάκρης Αλεξανδρούπολης και από συναδέλφους που υπηρετούν  στις Π.Ε Πιερίας - Κοζάνης - Φλώρινας - Πέλλας - Ημαθίας - Κιλκίς - Θεσ/νίκης - Χαλκιδικής - Σερρών - Δράμας και Αττικής. Προκειμένου να διαπιστώσετε από κοντά το επίπεδο των παροχών της κατασκήνωσης της Μάκρης Αλεξανδρούπολης σας καταθέτουμε επίσημη πρόσκληση από κοινού με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να επισκεφτείτε την πόλη μας και τους χώρους της κατασκήνωσης. Εμείς στην Αλεξανδρούπολη τα χαμόγελα των παιδιών τα αντικρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια μέσα από την συμμετοχή των παιδιών των συναδέλφων μας που εμπιστεύονται την συγκεκριμένη κατασκήνωση και γι αυτό θέλουμε να μοιραστούμε αυτά τα χαμόγελα με περισσότερους συναδέλφους.

Κύριε Διευθυντά,

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε, αφού εξετάσετε το αίτημα μας, να το αξιολογήσετε θετικά, ώστε οι παραπάνω Συνάδελφοί μας να έχουν για τα τέκνα τους και την επιλογή της κατασκήνωσης Μάκρης Αλεξανδρούπολης κατά τη νέα θερινή κατασκηνωτική περίοδο.

Κύριε Πρόεδρε της Π.Ο.ΑΣ.Υ. σας παρακαλούμε όπως η Ομοσπονδία, που μεριμνά για όλους τους συναδέλφους μας, με μπροστάρη εσάς, να προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να τύχει θετικής έκβασης η πρόταση μας αυτή από το “Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής  Αστυνομίας’’ προς όφελος πάντα των συναδέλφων μας. 

                                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      
    Ο  Πρόεδρος                                Ο  Γενικός Γραμματέας
                                 


                                                                                 ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                         ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος