Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Δελτίο Τύπου - Παρουσία της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξ/πολης στην αρτοκλασία της IPA και στην έκθεση παλαιών παιχνιδιών του μέλους μας Καλαϊτζίδη Γεώργιου

 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
         Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: seayalexandroupolis@gmail.com

                                                                                                                                Αλεξανδρούπολη, 29 Ιουνίου 2024 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

     Το Σάββατο 29 Ιουνίου  2024 και ώρα 09:00 τελέστηκε αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον οικισμό της Νίψας, από την Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη από το Γενικό Γραμματέα ΠΕΖΙΚΙΔΗ Παναγιώτη, παρευρέθηκε στην εν λόγω δοξολογία τιμώντας την Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA).


      Ταυτόχρονα στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίψας λάμβανε χώρα, για πρώτη φόρα, μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή έκθεση παλαιών παιχνιδιών και αναμνήσεων από την προσωπική συλλογή του συναδέλφου και μέλους της Ένωσής μας, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Γεώργιου.

     Η έκθεση αυτή αποτελεί μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νίψας και ταξίδεψε όλους μας αρκετά χρόνια πίσω ξυπνώντας παιδικές αναμνήσεις. Η Ένωσή μας στηρίζει τέτοιες δράσεις και είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους που αποδεικνύουν με κάθε τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας και την συνεισφορά της στην πολιτιστική ανάπτυξη της κοινωνίας.


                                                                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                        Ο  Γενικός Γραμματέας

 

    ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                ΠΕΖΙΚΙΔΗΣ Παναγιώτης