Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σ.Ε.Α.Θ. : Προαγωγική Εξέλιξη Αστυφυλάκων

Δημοσιευμένο στο : http://seathessaloniki.blogspot.gr
Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2012
-Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Α.Θ.) σας ενημερώνει ότι ο Κλάδος Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ύστερα από την υποβολή προφορικών και έγγραφων αιτήσεων που δέχθηκαν, σχετικά με την προαγωγική εξέλιξη των Αστυφυλάκων, γνωρίζει προς τους συναδέλφους Αστυφύλακες, Υπαρχιφύλακες και Αρχιφύλακες, που κατέχουν οργανική θέση Αστυφύλακα και ως κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίου ή Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις προαγωγικές εξετάσεις για το βαθμό του Αρχιφύλακα με τη συμπλήρωση δύο αντί τριών ετών πραγματικής υπηρεσίας, ότι η χρήση του πτυχίου τους για τον ανωτέρω σκοπό δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την μετέπειτα προαγωγή τους ως πτυχιούχων στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παράγραφος 2 εδάφιο 2 του Νόμου 3686/2008.
Αντίθετα, όσοι προήχθησαν χωρίς εξετάσεις στο βαθμό του Αρχιφύλακα, έχοντας πτυχίο Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. προάγονται στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου με τη συμπλήρωση πέντε (5) ετών στο βαθμό τους.

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Α.Θ.) είναι στην διάθεση των Συναδέλφων προκειμένου να απαντήσει σε τυχόν απορίες. Μπορείτε να αποστείλετε τα ερωτήματα σας στο email :  info@seath.gr