Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Για την εκλογή των νέων μελών του Δ. Σ. της Π. Ο. ΑΣ. Υ.


ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και EUROCOP (Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας  Αστυνομικών Συνδικάτων)

                                                                                                                    
Εδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com

Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

                                                                       Αλεξανδρούπολη, 29 Ιουνίου  2012  
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Για την εκλογή των νέων μελών του Δ. Σ. της Π. Ο. ΑΣ. Υ.
                                
Η Συνδικαλιστική ΄Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης από τις πρώτες νεοϊδρυθείσες και συσταθείσες με το νέο συνδικαλιστικό νόμο ενώσεις, πιστή στην ενότητα του Συνδικαλιστικού μας κινήματος (κάτι το οποίο τόνιζε συνεχώς και ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Έβρου) αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί όλους τους εκλεγέντες συναδέλφους και των τριών συνδυασμών που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. της Ομοσπονδίας, να τους ευχηθεί καλό κουράγιο και δύναμη ώστε να αντιπαλέψουν με τα χρόνια και δυσθεώρητα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εργασιακός μας χώρος, ερχόμενοι σε σύγκρουση με το κατεστημένο και την καθεστηκυία νοοτροπία των ηγεσιών.


Από την πλευρά μας τους διαβεβαιώνουμε  ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε πρωτοβουλία που θα αναλαμβάνουν για την επίλυση των προβλημάτων μας όπως σταθερά κάναμε τα προηγούμενα 24 χρόνια στηρίζοντας τους  με όλες μας τις δυνάμεις.
Από τους ίδιους περιμένουμε να κάνουν πράξη τις δηλώσεις τους περί ενότητας ειδικά αυτών που έκαναν σκληρή (και καλά έκαναν) άλλα κάποιες  φορές άδικη κριτική στο προηγούμενο     Δ. Σ. και τώρα έχουν εκλεγεί στο Δ. Σ.  φυσικά μη εξαιρουμένων και των επανεκλεγέντων στο    Δ. Σ. 
Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε κατ ευχή και οι όποιες διαδικασίες χρειάζεται να γίνουν θα γίνουν, ώστε το επόμενο συνέδριο να διεξαχθεί ακόμη πιο ενωτικά και με τη συμμετοχή όλων των ενώσεων σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο αφού ο χρόνος είναι αρκετός τόσο για την τροποποίηση των καταστατικών των υπαρχόντων ενώσεων αλλά και των νέων  που πρέπει να  ιδρυθούν.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ   Κων/νος                ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ  Δημήτριος
                 6949886061                                                 6946120218