Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Π.Ο.ΑΣ.Υ.:Επιτέλους ξεκαθαρίστε το τοπίο

shmata_poasy-poaxia
Αθήνα 3 Νοεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:500/1/19
ANAKOINΩΣΗ
  Ελάχιστα 24ωρα πριν από τον διαφαινόμενο κίνδυνο της ψήφισης των νέων περικοπών ως Έλληνες Αστυνομικοί εκπέμπουμε SOS προς την συγκυβέρνηση, η οποία δυστυχώς μας οδηγεί στην φτωχοποίηση, για να προστατέψουμε το αγαθό της ασφάλειας από τα ισχυρά εκείνα οικονομικά συμφέροντα που επωφελούνται διαχρονικά από μια παραπαίουσα έως ανύπαρκτη ελεγκτική Ελληνική Αστυνομία.
  Οι αποδυναμωμένες αστυνομικές υπηρεσίες πρέπει να ενισχυθούν και να στηριχθούν και όχι να διαλυθούν. Διαφορετικά οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι τα κυκλώματα του εγκλήματος, η διαφθορά και η διαπλοκή.
  Επιπλέον ο μαρασμός της Ελληνικής Αστυνομίας οδηγεί στην ισχυροποίηση των ιδιωτικών συμφερόντων ασφάλειας.

  Σύμφωνα με τις διαρροές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με ανεπίτρεπτες διατάξεις για νέες περικοπές έτσι όπως αυτές καταγράφηκαν από κύκλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η Ελληνική Αστυνομία αντί να ενισχυθεί, όπως οφείλουν να πράξουν, απενεργοποιείται και συνθλίβεται ο Έλληνας Αστυνομικός.
  Η υλοποίηση τέτοιων ρυθμίσεων, εάν ισχύουν όπως διαρρέονται, θα προκαλέσουν θύελλες και τυφώνα.
  Εν κατακλείδι: Την ύστατη τούτη ώρα, καλούμε τους υπουργούς Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να μας ενημερώσουν άμεσα για τις αποφάσεις του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης.
  Να δώσουν ένα τέλος στην «παραπληροφόρηση» και στην αβεβαιότητα που επικρατεί στα στελέχη μας και δημιουργεί τριγμούς και ρωγμές στο έτσι και αλλιώς προβληματικό περιβάλλον, που έχει διαμορφωθεί.
  Η πρότασή μας για πάγωμα των περικοπών και έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου για τη θεσμοθέτηση ενός δίκαιου και ορθολογικά εξισορροπημένου μισθολογίου, εξακολουθεί από την πλευρά μας να αποτελεί την πραγματική ελπίδα φωτός στην προμελετημένη από την τρόικα μισθολογική μας εξόντωση και ηθική μας καταβαράθρωση.
ΌΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!
ypografes_poasy-poaxia