Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 13ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 13ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Συνάδελφοι

Παρακάτω σας ενημερώνουμε σχετικά με τον χρόνο και τον τρόπο εκλογής οργάνων της Ένωσης οι οποίες θα διεξαχθούν στις 13 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα και από ώρες 09:00΄ έως 21:00΄ στην έδρα της ΄Ενωσης στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο γραφείο της Τουριστικής Αστυνομίας δίπλα από το Γραφείο Ταυτοτήτων.

Για πρώτη φορά οι εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 3938/2011 που προβλέπει εκλογή με την απλή αναλογική. Δηλαδή μπορεί να υπάρχει συνδυασμός (παράταξη) ή συνδυασμοί (παρατάξεις) καθώς και χωριστοί υποψήφιοι (ανεξάρτητοι).
Ο εκλογέας μπορεί να ψηφήσει όποιο συνδυασμό ή χωριστό υποψήφιο επιθυμεί αλλά μόνο αυτόν δηλαδή ή υποψηφίους από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που θα επιλέξει ή το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου που θα επιλέξει. Δηλαδή στο φάκελο θα μπει ένα ψηφοδέλτιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι άκυρο.

Σταυροδοσία

Ο αριθμός σταυρών που μπορούν να σημειώσουν μπροστά από το επώνυμο των υποψηφίων οι εκλογείς για κάθε όργανο αναφέρεται παρακάτω:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο :

Από ένα (1) έως εννέα (9) σταυρούς όσες δηλαδή είναι και οι έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για Εκπρόσωπο της ένωσης στο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Α. Δ. Αλεξ/πολης :

Ένα (1) σταυρό

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:

Από ένα (1) έως τρεις (3) σταυρούς όσες δηλαδή είναι οι θέσεις της Ελεγκτικής Επιτροπής (Τριμελής)

Για τους Αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ.)

Από ένα (1) έως οκτώ (8) σταυρούς . Σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας ανά πενήντα ψηφίσαντες εκλέγεται και ένας αντιπρόσωπος της ΄Ενωσης στην Ομοσπονδία.





Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ