Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο τύπου για το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αλεξανδρούπολη, 20 Φεβρουαρίου 2012

Προς: ΜΜΕ

Την Κυριακή 19-02-2012 από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος , στη συνέχεια δε παρατέθηκε από την ένωσή μας μικρή δεξίωση σε ξενοδοχείο της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος πολιτών και αστυνομικών από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων από τα άλλα σώματα ασφαλείας , ο Πρόεδρος του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Έβρου κ. ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ Απόστολος ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχος κ. Ιωακείμ ΤΣΟΥΚΝΑΔΗΣ, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπων των πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών του τόπου καίτοι είχαν προσκληθεί , εκτός από τον βουλευτή Έβρου κ. ΝΤΟΛΙΟ Γεώργιο, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑ Χρήστο .

Δείτε το σχετικό video    εδώ


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημητριος