Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ






ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης μας μετά και την διεξαγωγή της 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, σας ενημερώνει για την ημερομηνία των εκλογών αλλά και για το νέο τρόπο εκλογής των οργάνων της ΄Ενωσης οι οποίες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011.

Ημερομηνία Εκλογών ορίσθηκε η 13η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ημέρα Δευτέρα από ώρες 09:00΄ έως 21:00΄. Για τον τόπο που θα διεξαχθούν θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 οι εκλογές θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής. Δηλαδή ενώ μέχρι τώρα υπήρχε ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των υποψηφίων τώρα μπορούν να κατατεθούν αιτήσεις με συνδυασμό (παράταξη) υποψήφιων ή χωριστών υποψηφίων. Αν δεν υπάρχουν συνδυασμοί (παρατάξεις) τότε δημιουργείται ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά.
Σε περίπτωση σχηματισμού συνδυασμού ή συνδυασμών ή χωριστών υποψηφίων δημιουργούνται ξεχωριστά ψηφοδέλτια για κάθε συνδυασμό και για κάθε χωριστό υποψήφιο.

Η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων θα γίνεται από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2012 έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 13:00΄ στα Γραφεία της ΄Ενωσης στο κτίριο της Α. Δ. Αλεξανδρούπολης στον 4ο όροφο (δίπλα στο γραφείο του Διοικητή Τροχαίας Αλεξανδρούπολης) από τους χωριστούς υποψηφίους και από τους επικεφαλής των συνδυασμών σε περίπτωση σχηματισμού τέτοιων. Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από τον Πρόεδρο της ΄Ενωσης και σε περίπτωση κωλύματος από οποιοδήποτε μέλος του Δ. Σ. Επίσης σε ειδική περίπτωση στο ΦΑΞ της ΄Ενωσης στον αριθμό 2551033554.
Για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.
Αποστέλλονται ταυτόχρονα και υποδείγματα αιτήσεων.

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κων/νος ΚΟΜΗΤΗΣ Ευάγγελος