Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ήμουν και εγώ εκεί….

Δημοσιευμένο στο : http://www.skanx.gr
Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2013
-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Ξάνθη 25 Γενάρη 2013

Ήμουν και εγώ εκεί….

Σαν Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης προβληματιζόμαστε από τις συνεχείς διώξεις των συνδικαλιστών που δεν είναι αρεστοί στην ηγεσία του Υπουργείου μας. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι οι διώξεις γίνονται τη στιγμή που οι ενέργειες είναι καθ` όλα νόμιμες και κινούμενες πάντα στο συμφέρον του συναδέλφου και της κοινωνίας. Σαν συνδικαλιστές μας ενδιαφέρει η προάσπιση των συναδέλφων και αυτό γιατί αυτοί μας επέλεξαν .
Στις προσπάθειες των συναδέλφων να αποτρέψουν την μετατροπή μιας σχολής σε φυλακή ήμασταν όλοι εκεί, συνδικαλιστές και μη , μπορεί όχι σωματικά αλλά σίγουρα με τη σκέψη μας και τις ανησυχίες μας. Άρα η ηγεσία τιμώντας μας, μπορεί να τιμωρήσει αν θέλει και τη σκέψη και τη θέληση και να μας καθίσει στο εδώλιο όλους μαζί, γιατί είμαστε όλοι μαζί!

Στην απαρχή του σωματείου μας, πριν 26 χρόνια, η φυσική ηγεσία του νομού μας, μας είχε επισημάνει σε συνάντηση που είχε επιδιώξει μαζί μας, ότι ο συνδικαλισμός είναι για δενδροφυτεύσεις και εκδηλώσεις, εμείς λοιπόν λέμε στους νοσταλγούς του παρελθόντος ότι δεν θα τους κάνουμε το χατίρι, ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν….

ΚΟΙΝ: Π.Ο.ΑΣ.Υ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος      ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ανέστης