Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσής μας ενεργώντας πάντα με γνώμονα το συμφέρον όλων των συναδέλφων στα πλαίσια της ενημέρωσης που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Επιτελείου  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με επικεφαλή τον Α΄ Υποδιευθυντή Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο στους συναδέλφους  που αποσπάσθηκαν για την ενίσχυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης στα πλαίσια της συνέχισης της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΑ» και στα τρία Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης ήταν παρών με τον  Πρόεδρο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα  ευημερώντας και διαβεβαιώνοντας από την πλευρά του τους συναδέλφους ότι σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχή μας θα βρισκόμαστε δίπλα τους με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε και σε οποιοδήποτε θέμα .

Τους ενημερώσαμε ακόμη ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα που δεν μπορεί να επιλυθεί από τους συναδέλφους που είναι υπεύθυνου από πλευράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης να επικοινωνούν μαζί μας ώστε να γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες για την επίλυσή τους.

Τέλος για μια ακόμη φορά απευθυνόμαστε στην ηγεσία Πολιτική και Φυσική ώστε να κάνουν πράξη την πρότασή μας να μετακινηθούν μόνιμα στην περιοχή για ενίσχυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης οι συνάδελφοι που τόπο καταγωγής ή συμφερόντων έχουν τον Έβρο, ώστε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο των αποσπάσεων από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας. Η πρότασή μας είναι εφικτή απλά είναι θέμα βούλησης της ηγεσίας η οποία όμως προς το παρόν έχει στυλώσει τα πόδια σε αυτό όπως και σε άλλα θέματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό από το οποίο δυστυχώς ζητάει μόνον να προσφέρει επικαλούμενη μονίμως  την σωτηρία της Χώρας.  

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος


    ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος
6949886061




Ο Γενικός Γραμματέας


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6946120218