Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συμπαράστασης των διωκομένων συναδέλφων συνδικαλιστών της Α. Δ. Ροδόπης





ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)
          
Έδρα: Καραϊσκάκη 6 Αλεξανδρούπολη, Τ. Κ. 68100
Τηλ.: 2551031339, ΦΑΞ: 2551033554
e-mail: /seayalexandroupolis@gmail.com
Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011
απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, 23 Ιανουαρίου 2013

                                                                                          Αριθ. Πρωτ: 303/2/2
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                      
Συμπαράστασης των διωκομένων συναδέλφων συνδικαλιστών  της Α. Δ. Ροδόπης
Με μεγάλη μας λύπη και οργή ενημερωθήκαμε για τη διενέργεια Ε.Δ.Ε. σε βάρος έξι  (6) μελών του Δ.Σ. της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και του Οργανωτικού Γραμματέα  της ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας  Αν. Μακεδονίας και Θράκης  για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου στην Κομοτηνή όταν κάποιοι  αποφάσισαν να μετατρέψουν τις σχολές της Αστυνομίας σε κέντρα κράτησης  παράνομων μεταναστών .
Παρόλο που τη συγκεκριμένη ημέρα στην είσοδο της σχολής της Αστυνομίας στην Κομοτηνή βρισκόταν όλοι οι τοπικοί παράγοντες  όχι μόνο της Ροδόπης, αλλά ολόκληρης της Θράκης και φυσικά πλήθος απλών πολιτών, κάποιοι είδαν μόνο τους συνδικαλιστές αστυνομικούς  .  
Η παραπάνω κίνηση δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμη προσπάθεια φίμωσης  του συνδικαλιστικού μας κινήματος . Άλλωστε δεν είναι η πρώτη τους τελευταίους μήνες . Δεν ξεχνάμε την Ε.Δ.Ε. σε  βάρος του Προέδρου της Ε.Α.Υ. Πιερίας ΦΩΤΗ Δημητρίου ,για το χάπενινγκ – κρέμασμα μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών .  
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να πούμε σε αυτούς  τους κάποιους ότι τέτοιου είδους διώξεις που μας γυρνάνε  δεκαετίες πίσω , όχι μόνο δεν μας φοβίζουν, αλλά αντίθετα μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς . Δεν πρόκειται  να αφήσουμε για κανένα λόγο τους παραπάνω συναδέλφους μας μόνους . Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τελειώνει αυτό το θέατρο του παραλόγου άμεσα.  Γιατί μόνο ως τέτοιο  μπορούμε να το εκλάβουμε . Με μπροστάρη λοιπόν την Ομοσπονδία μας θα κινηθούμε ενάντια σε όποιον τολμήσει να σκεφτεί και μόνο ότι μπορεί να φιμώσει το συνδικαλιστικό μας  κίνημα . Ίσως βέβαια έτσι φέρουμε σε δύσκολη θέση αυτούς τους κάποιους αφού θα αναγκαστούν  να κάνουν εκατοντάδες Ε.Δ.Ε. σε βάρος όλων των μελών των  Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Σωματίων .   
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος


ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος
6949886061

Ο Γενικός Γραμματέας


ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6946120218