Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μέλος των : ΠΟΑΣΥ και Ευρωπαϊκών συνδικάτων (EUROCOP)

Συνδικαλιστικό σωματείο ιδρυθέν με το Νόμο 1264/82, σε συνδυασμό με το Ν. 2265/94 και συνδυασμό με το άρθρο 18 του Ν. 3938/2011 με την υπ’ αριθμ. 209 από 18-07-2011

απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης Αριθ. Βιβλίου Πρωτοδικείου 29/2011

Αλεξανδρούπολη, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για οικονομική ενίσχυση παιδιού συνταξιούχου συναδέλφου που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα χάνοντας τα δύο κάτω άκρα του.

Συνάδελφοι

-Σας γνωρίζουμε ότι την 29 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20:30΄ στο Δημοτικό Θέατρο διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης συναυλία για οικονομική ενίσχυση του νεαρού ΠΕΤΡΙΔΗ Παναγιώτη από τον Απαλό ο οποίος πριν λίγους μήνες σε τροχαίο ατύχημα έχασε και τα δύο κάτω άκρα του.

Ο Παναγιώτης είναι γιός του συνταξιούχου συναδέλφου μας και παλιού μέλους της ΣΕΑΥΝ Έβρου ΠΕΤΡΙΔΗ Νίκου.

Η οικονομική ενίσχυση όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι για την συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για την τοποθέτηση τεχνιτών μελών στον Παναγιώτη για να μπορέσει ξανά να σταθεί όρθιος και να αντιμετωπίζει την ζωή.

Νομίζουμε ότι συμβαδίζοντας και με το πνεύμα των Χριστουγέννων θα πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτό το νέο παιδί.

Εισιτήρια για την συναυλία υπάρχουν και διατίθενται στο γραφείο της Σ υνδικαλιστικής ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, στον 4ο όροφο της Α. Δ. Αλεξανδρούπολης-Τμήμα Τροχαίας.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν αγοράζοντας εισιτήριο να απευθύνονται στον Πρόεδρο της Ένωσης. Η τιμή του εισιτήριου είναι 10 ευρώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κων/νος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΜΗΤΗΣ Ευάγγελος