Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Προβλήματα στο επιχειρησιακό κέντρο Ν. Βύσσας

Δημοσιευμένο στο : http://seayorestiadas.blogspot.com


ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Ορεστιάδα 04/04/2012

ΠΡΟΣ: Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Γ. Σαλαμάγκα       
ΚΟΙΝ:Μέλη μας.
Αρ. Πρωτ. 14/2012                                                                        

Θέμα « Προβλήματα στο επιχειρησιακό κέντρο Ν. Βύσσας».  

Κύριε Διευθυντά,
δυο μήνες μετά την δημιουργία και τα εγκαίνια του πολυδιαφημισμένου επιχειρησιακού Κέντρου στην Βύσσα, ερχόμαστε με το παρόν έγγραφο να αναδείξουμε ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες εκεί Συνάδελφοι, με σκοπό την καλυτέρευση των επιχειρησιακών   δυνατοτήτων του κέντρου.
Συγκεκριμένα σας αναφέρουμε:

α)  την μη έκδοση εσωτερικής διαταγής από εσάς σχετικά με τις διατάξεις που διέπουν την λειτουργία και τις αρμοδιότητες του εν  λόγου επιχειρησιακού κέντρου, καθώς επίσης και τις αρμοδιότητες των  εκεί υπηρετούντων Συναδέλφων έτσι ώστε να αποφευχθεί η σύγχυση μεταξύ κέντρου, οχημάτων περιπολίας και Τ.Σ.Φ. Χειμωνίου.
β) την επίλυση του σοβαρού προβλήματος επικοινωνίας καθώς από το σταθερό τηλέφωνο του κέντρου  οι  υπηρετούντες  εκεί Συνάδελφοι  δεν μπορούν να κάνουν υπεραστικές  κλήσεις καθώς και κλήσεις προς  κινητά τηλέφωνα, με αποτέλεσμα όταν προκύπτει υπηρεσιακή ανάγκη(με τον ασύρματο δεν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης όλης της περιοχής)  οι Συνάδελφοι να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω των προσωπικών  τους κινητών, έχοντας ως  αποτέλεσμα πέρα από την προσωπική  χρέωση
να υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση και στην οργάνωση του επιχειρησιακού  σχεδιασμού.
γ) το τελευταίο διάστημα μας  έχει αναφερθεί από τους Συναδέλφους που υπηρετούν στο κέντρο πρόβλημα με την σύνδεση του διαδικτύου με αποτέλεσμα να μειώνεται η επιχειρησιακή δυνατότητα  π.χ. ( εύρεση και καταχώρηση συντεταγμένων).
δ) τελευταίο αφήσαμε το λεπτό ζήτημα της υγιεινής του χώρου καθώς όπως  θα γνωρίζετε κ. Διευθυντά στο κέντρο της Βύσσας δεν υπάρχει καθαρίστρια  με αποτέλεσμα οι Συνάδελφοι όχι μόνο  να καθαρίζουν μόνοι τους των χώρο εργασίας, αλλά να αγοράζουν και  τα υλικά καθαριότητας από την τσέπη τους.
Παρακαλούμε όπως άμεσα ενεργήσετε για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων  τα οποία θα συμβάλουν στην οργάνωση
και την  καλυτέρευση της επιχειρησιακής δυνατότητας του κέντρου.

Ο        Για  το  Δ.Σ.           O
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ         
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ  Παντελής            ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ  Βασίλειος