Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, καθώς υπήρξε καθολική συμμετοχή των Συναδέλφων.

                                                                                    Ορεστιάδα 10/04/2012
                                                                                                       ΠΡΟΣ:
                                                                                                   Μέλη μας.
   Αρ. Πρωτ. 17/2012    
                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                     
Θέμα «1η Τακτική Γενική Συνέλευση».   
  
 Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,
 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, καθώς υπήρξε καθολική συμμετοχή τωνΣυναδέλφων.         
 Το  άγνωστο ως προς το τι μας ξημερώνει στο ασφαλιστικό - μισθολογικό - συνταξιοδοτικό καθώς και τα πολλά υπηρεσιακά προβλήματα που  αντιμετωπίζουν  οι Συνάδελφοι  στις υπηρεσίες τους ,  σε συνδυασμό με τον ερχομό των  καθήλην αρμοδίων Υποστράτηγο      κ. Κων/νο  Τσουβάλα πρόεδρο του ΤΕΑΠΑΣΑ  τον  ειδικό σε συνταξιοδοτικά & ασφαλιστικά θέματα Ανθυπαστυνόμο  Βασίλη Πανταζή του κλάδου Οικονομικό-Τεχνικών & Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τον  πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Χρήστο Φωτόπουλο οδήγησαν μαζικά τους Συναδέλφους στην 1η Γενική Συνέλευση. Επειδή τα θέματα   που αναπτύχθηκαν από τους προσκεκλημένους σε μια ομολογουμένως  εξαιρετική παρουσίαση (ασφαλιστικό-ταμεία-συνταξιοδοτικό - υπηρεσιακά θέματα ) ήταν ιδιαιτέρως σοβαρά, κρίθηκε  σκόπιμο εκ των προτέρων από το Δ.Σ. της Ένωσης   να βιντεοσκοπηθεί η όλη παρουσίαση.  
   Θέλοντας έτσι να δώσουμε την ευκαιρία στους Συνάδελφους  οι οποίοι για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν    να  παραστούν στην 1η  Τακτική Γενική Συνέλευση ή και για αυτούς που ήταν παρόντες αλλά επιθυμούν να την ξανά ακούσουν, η Ένωση τις επόμενες μέρες ( η καθυστέρηση οφείλετε στην επεξεργασία υλικού)  θα ξεκινήσει να αναρτά στο μπλοκ http://seayorestiadas.blogspot.com/  βίντεο με τις ομιλίες όλων των συμμετεχόντων καθώς και τις απαντήσεις που δόθηκαν στα καίρια ερωτήματα των Συναδέλφων με μοναδικό σκοπό την πλήρη ενημέρωση όλων των μελών της Ένωσης.                   
 
  Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Συνάδελφο Υπαρ/κα Χατζή Κωνσταντίνο του Τ.Σ.Φ. Κυπρίνου ο οποίος αφιλοκερδώς και αφιερώνοντας  πολύτιμο προσωπικό χρόνο (περίπου 6 ώρες) έκανε με μεγάλη επιτυχία την βιντεοσκόπηση της 1ης  Γενικής Συνέλευσης δείχνοντας σε όλους μας ότι μπορούμε να συμμετέχουμε στις δραστηριότητες της Ένωσης για το κοινό καλό.                  
     
     Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι
   
     Το προσωρινό Δ/Σ μετά την εντυπωσιακή σε όγκο  και ενημέρωση της 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης,  όπως άλλωστε δήλωσαν και οι προσκεκλημένοι μας, δίνοντας τα εύσημα   στους Συναδέλφους τόσο για τον τρόπο  με την οποία παρακολούθησαν την όλη διαδικασία όσο και με τα υψηλού επίπεδου ερωτήματα που έθεσαν, καθώς επίσης  και στο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για  την  άψογη οργάνωση της όλης διαδικασίας. Το Δ/Σ   αισθάνεται ότι ανέβασε   πολύ ψηλά τον πήχη των Γενικών Συνελεύσεων  για τα  επόμενα Δ/Σ  έτσι όπως άλλωστε αξίζει στους Συναδέλφους, έχοντας ως μοναδικό κερδισμένο τον Συνάδελφο μέλος της Ένωσης.
  Για τα υπόλοιπα θέματα που απασχόλησαν την Γενική Συνέλευση θα υπάρξει σύντομα νέα ανακοίνωση.
     
                               Για το ΔΣ
           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ