Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τα Προβλήματα λειτουργίας Α.Τ. Κήπων Έβρου

Δημοσιευμένο στο : http://www.poasy.gr
Δευτέρα, 09 Απρίλιος 2012
-Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. ζητάει παρεμβάσεις από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ για τα προβλήματα λειτουργίας Α.Τ. Κήπων Έβρου τα οποία γνωστοποιήθηκαν από την Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Τα σχετικά έγγραφα στη συνέχεια ....
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα 9 Απριλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 401/3/55γ

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Κοιν.: 1) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
2) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Μανώλη ΟΘΩΝΑ
3) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Ελευθέριο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
4) Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

Θέμα: «Προβλήματα λειτουργίας Α.Τ. Κήπων Έβρου»

Κύριε Αρχηγέ,

Στις 24/05/2011 με το υπ' αριθ. 401/3/55α έγγραφό μας προς τον τέως Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και νυν Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κοινοποιήσαμε τα προβλήματα της λειτουργίας του Α.Τ. Κήπων Έβρου ζητώντας ταυτόχρονα την ενίσχυσή του με ικανό αριθμό αστυνομικών.

Με το επισυναπτόμενο υπ' αριθ. 400/1/1 από 06/04/2012 έγγραφό της η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης επανέρχεται στο αναφερόμενο στο θέμα ζήτημα γνωρίζοντάς μας ότι η εκεί κατάσταση έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της αύξησης της διέλευσης πολιτών από και προς την γείτονα χώρα Τουρκία, ενώ η υπηρεσία έχει αποδυναμωθεί λόγω συνταξιοδότησης μεγάλου αριθμού συναδέλφων που υπηρετούσαν εκεί.


Επιπρόσθετα ο αριθμός των αστυνομικών που απαρτίζουν τη βάρδια είναι στην καλύτερη περίπτωση μόλις τέσσερις (4), αριθμός πολύ μικρότερος από αυτόν που προβλέπεται από τη συνθήκη του SCHENGEN (τουλάχιστον οχτώ -8-αστυνομικοί ανά βάρδια).

Κύριε Αρχηγέ,

Επειδή τα διαλαμβανόμενα στο επισυναπτόμενο έγγραφο της Σ.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας με ενίσχυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας με συναδέλφους που γνωρίζουν το αντικείμενο του ελέγχου διαβατηρίων και κατάγονται από το Νομό Έβρου, τουλάχιστον για την καλοκαιρινή περίοδο.

http://www.poasy.gr

-
-
-