Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ;;;;;;

-                                                                                                          -








ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
               
ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ;;;;;;
Αφού προηγουμένως «έστησε»  επί μία ώρα σχεδόν τα Προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ο κ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, στο τέλος ματαίωσε τη προγραμματισμένη συνάντησή τους, θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για να συζητήσουν!!!!!
Ανησυχίες και προβληματισμούς δημιουργεί η απόλυτα απαξιωτική συμπεριφορά του κ. Αρχηγού, στους εκλεγμένους εκπροσώπους των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης και κατά συνέπεια στους σκληρά εργαζόμενους αστυνομικούς.
Ενώ υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση για την 16:00΄ ώρα της        11-08-2012 στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ο κ. Αρχηγός προτίμησε να απολαύσει το γεύμα του σε ταβέρνα της πόλης, παρέα με τους Αξιωματικούς που τον συνόδευαν κατά την επίσκεψή του στον Έβρο και να ματαιώσει τη συνάντηση, προσερχόμενος τελικά στο αεροδρόμιο δεκαπέντε λεπτά πριν την απογείωση του αεροπλάνου με το οποίο θα επέστρεφε στην Αθήνα, αγνοώντας επιδεικτικά την παρουσία στο χώρο του Προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και της Προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης!!!!!
Μόλις πέντε λεπτά πριν την αναχώρηση του αεροσκάφους, κατευθύνθηκε προς τους συνδικαλιστές, για να ενημερώσει ότι δεν έχει πλέον χρόνο για να συναντηθεί μαζί τους και ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει κατ’ αυτόν κάτι σημαντικό προς συζήτηση!!!!!
Από την πλευρά μας, τονίσαμε την κατεπείγουσα αναγκαιότητα του διαλόγου, ένεκα της πληθώρας σοβαρών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στους συναδέλφους μας, είτε από τις αιφνίδιες μετακινήσεις προσωπικού, είτε από την έκθεσή τους σε κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας, υγείας, αλλά και να βρεθούν αντιμέτωποι με την ποινική και πειθαρχική δικαιοσύνη. Προβλήματα που ανακύπτουν από την προχειρότητα του όλου σχεδιασμού της επιχείρησης, της οποίας ο ίδιος ηγείται και για τα οποία οφείλουμε να τον ενημερώσουμε και οφείλει να τα ακούσει και να δρομολογήσει άμεσα την επίλυσή τους.
Η απάντηση που πήραμε ήταν «Το σχέδιο θα ολοκληρωθεί με κάθε κόστος». Σε ερώτησή μας αν υπονοεί και κόστος ανθρώπινης ζωής συναδέλφων μας που θα προκύψει από τον πρόχειρο σχεδιασμό, απάντησε «Το επάγγελμά μας είναι εξ’ ορισμού του επικίνδυνο» προκαλώντας πληθώρα προβληματισμών και την δίκαιη αγανάκτησή μας.
Θεωρεί λοιπόν ο κ. Αρχηγός μας, ασήμαντη την πιθανή απώλεια ζωής του ανθρώπινου δυναμικού στο οποίο η Πολιτεία τον όρισε να ηγηθεί;
Έχει εκλείψει παντελώς το αίσθημα ευθύνης;
Είναι υποχρεωμένη η φυσική ηγεσία να δέχεται σε συνάντηση και συζήτηση τους εκλεγμένους εκπροσώπους των Αστυνομικών Υπαλλήλων, με τελικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων τους, ώστε απερίσπαστοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Έλληνες πολίτες.
Εμείς σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξουμε και θα επιδιώκουμε συνάντησή μαζί του, με την συνδρομή της Ομοσπονδίας μας και θα παλέψουμε για την πραγματοποίησή της με κάθε τρόπο.


ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ