Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Α.Σ.Π.Α.: Η επιμονή , η υπομονή και η υπεύθυνη στάση μας , έφεραν αποτελέσματα



Δημοσιευμένο στο : http://aspapolice.blogspot.gr
Κυριακή, 05 Αύγουστος 2012
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ(Α.Σ.Π.Α) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σημάδια ομαλοποίησης της κατάστασης στην Α/Δ Ορεστιάδας , μετά τις ολονύχτιες διαμαρτυρίες των απεσπασμένων συναδέλφων και των συνδικαλιστών της Π.Ο.ΑΣ.Υ και των Προεδρείων των Α’Βαθμίων Ενώσεων για τις απαράδεκτες συνθήκες διαμονής στην Σχολή του Διδυμοτείχου.

Η αστυνομική ηγεσία ,έψαξε βρήκε δωμάτια σε ξενοδοχεία για να μένουν όλοι οι συνάδελφοι – και κανένας πλέον δεν θα μείνει στην Σχολή του Διδυμοτείχου - , καθώς επίσης και η δέσμευση της ότι τις επόμενες ημέρες όλες οι έγγαμες γυναίκες θα επιστρέψουν στις υπηρεσίες προέλευσης τους.

Επίσης υπάρχουν δεσμεύσεις για την πιστή εφαρμογή του ωραρίου εργασίας, καθώς και άμεση  αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που θα δημιουργηθεί.



Συνάδελφοι

Όπως αντιλαμβάνομαστε όλοι , κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος και ειδικά όταν κατηγορηθήκαμε  δημόσια ότι άδικα  αντιδράμε επικαλούμενοι  προβλήματα - για να αποφύγουμε την υποχρέωση της αποστολής και του ρόλου μας – και στην πράξη  καταδείξαμε μια σειρά από προβλήματα που ήταν υπαρκτά και επιδέχονταν επίλυσης, αποδείξαμε ακόμη και στους πιο δύσπιστους την υπευθυνότητα μας , τον επαγγελματισμό μας και ότι ο διάλογος και η απο κοινού επεξεργασία και αντιμετώπιση των προβλημάτων με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους , κάθε άλλο παρά χάσιμο χρόνου είναι .......!!!!!!

Είμαστε δίπλα στους σκληρά δοκιμαζόμενους συναδέλφους μας που θα εκτελούν υπηρεσία φύλαξης των συνόρων μας , είμαστε κοντά στον Έλληνα Πολίτη για να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια του και τον ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι θυσιάζουν οι συνάδελφοι μας, την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή ώστε να αισθάνονται  αυτοί ασφαλείς και η Χώρα μας.