Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Δημοσιευμένο στο : http://www.poasy.gr http://www.poaxia.gr
Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2012
-
Αθήνα 23 Αυγούστου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/4/39

Προς: Τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων

Αξιότιμοι κύριοι,

Οι επερχόμενες – σύμφωνα και με τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ – νέες περικοπές στις ήδη αποτελειωμένες αποδοχές των ενστόλων, τους οδηγούν στην περιθωριοποίηση και στην αποψίλωση της αποστολής των Σωμάτων Ασφαλείας.

Απαξιωμένοι και εξαθλιωμένοι ένστολοι ακινητοποιούνται στην μάχη εναντίον των λωποδυτών, των καταχραστών και των εγκληματιών και οι κολοβωμένες λειτουργικά Υπηρεσίες κολοβωμένα αποτελέσματα παράγουν, διαγκωνιζόμενες από την επέλαση της ιδιωτικοποίησης του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας.

Ιδιωτικοποίηση των δημοσίων αγαθών, απορύθμιση της εργασίας, συντριβή των συνδικάτων είναι το τρίπτυχο της συνταγής της τρόικας ώστε οι φτωχοί να γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.

Ως αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας αγωνιζόμαστε για την προάσπιση της ήδη δεινής θέσης των μελών μας. Αγωνιζόμαστε επίσης για τη διαφύλαξη του θεσμικού ρόλου των Οργανισμών μας με την εναντίωσή μας, από το μετερίζι που βρισκόμαστε, στην ολοένα αυξανόμενη μετάλλαξή τους σε μηχανισμούς καταστολής των ταπεινών και καταφρονημένων και σε μηχανισμούς διάλυσης της όποιας δίκαιης διαμαρτυρίας των μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού που ανάλγητες πολιτικές τους αποστερούν την επιβίωση και ωθούν όσους μπορούν στην μετανάστευση.

Επιθυμώντας να σας μεταφέρουμε την κρίσιμη αγωνία μας για το που οδηγούμαστε αλλά και για να αναπτύξουμε τον προβληματισμό μας για το τι μπορούμε να κάνουμε, αιτούμαστε επείγουσα συνάντηση μαζί σας κατά την προσεχή εβδομάδα σε ημερομηνία και ώρα που από το γραφείο σας ήθελε καθοριστεί.