Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ – ΤΥΠΟΥ


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Κομοτηνή, 09 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ – ΤΥΠΟΥ


Με αφορμή τα αναφερόμενα στο από 06-08-2012 δελτίο τύπου για τη «Συνάντηση του ΥΠ.ΕΣ. κ. Ευριπίδη ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ και Δημάρχου Κομοτηναίων    κ. Γιώργου ΠΕΤΡΙΔΗ, με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και τον Υπουργό Επικρατείας για το θέμα των παράνομων μεταναστών στη Θράκη» όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται δέσμευση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ότι «θα δοθεί εντολή αστυνομικοί, ειδικοί φρουροί και συνοριοφύλακες που κατάγονται από την περιοχή της Θράκης, να μετατίθενται κατά προτεραιότητα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους» επισημαίνουμε ότι:
1) Δεν υπάρχουν πλέον συνοριοφύλακες, καθόσον ολοκληρώθηκε η ομογενοποίησή τους και όλοι οι πρώην συνοριακοί φύλακες είναι πλέον αστυνομικοί υπάλληλοι !!!!!!
2) Η ανωτέρω δέσμευση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με το ισχύον Π.Δ. που αφορά στις Μεταθέσεις Αστυνομικού προσωπικού και Ειδικών Φρουρών!!!!!!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ
Την άμεση κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων Αστυνομικού προσωπικού στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ξάνθης, Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και  Ορεστιάδας, κατά προτεραιότητα στις επικείμενες Έκτακτες μεταθέσεις έτους 2012 και εν συνεχεία με την τοποθέτηση νεοεξερχομένων Αστυφυλάκων.

ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Σ.Κ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ